Πέφτουν οι τόνοι μεταξύ Κασσελάκη-Ανδρουλάκη ενόψει των εξελίξεων στην κεντροαριστερά

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής – Να πέσουν οι τόνοι της μεταξύ τους αντιπαράθεση φέρεται να έχουν αποφασίσει ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας».

Το μορατόριουμ των δυο πλευρών έχει αποφασιστεί μετά την ένταση των διεργασιών για ενιαίο κόμμα στο χώρο της κεντροαριστεράς, αίτημα πλέον που αποκτά τεράστια αποδοχή μεταξύ των ψηφοφόρων της προοδευτικής παράταξης, με αποτέλεσμα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να αντιμετωπίζουν υπό προϋποθέσεις ακόμα και υπαρξιακό πρόβλημα!

Χωρίς αλληλοκτυπήματα του ενός κόμματος στο άλλο εκτιμάται ότι θα μειωθεί η πίεση στους δυο αρχηγούς, που βρίσκονται ενώπιον εξελισσόμενης εσωκομματικής αμφισβήτησης, περισσότερο ο Νίκος Ανδρουλάκης και λιγότερο αυτή τη στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπήρξε σχετικά πρόσφατα και συνάντηση δυο εκ των πλέον εμπίστων προσώπων των δυο αρχηγών όπου συζητήθηκε το θέμα.

Αποτέλεσμα δε του μορατόριουμ είναι και η αναδίπλωση του Στέφανου Κασσελάκη που σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη αρχές της εβδομάδας πήρε πίσω την κατηγορία προς τον Νίκο Ανδρουλάκη ότι είναι εκβιαζόμενος λόγω της παρακολούθησης του τηλεφώνου του στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως μέσα στην εβδομάδα σταμάτησαν οι σφοδρές αντιπαραθέσεις των δυο κομμάτων και οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ των αρχηγών!

Πηγή: dnews.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Quo vadis, Europa?

Το ερώτημα του τίτλου ίσως ακούγεται και διαβάζεται ως...

Παραλήρημα της Βούλτεψη για ακρίβεια: «Στη Μαδρίτη κοιμούνται στις μπανιέρες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαθήματα οικονομίας έδωσε η Σοφία Βούλτεψη που στην προσπάθειά της να...

Η διπλή «μάχη» του ΣΥΡΙΖΑ για εξαήμερη εργασία και ιδιωτικό χρέος

Στην εξαήμερη εργασία και στο δυσβάστακτο για τους πολίτες ιδιωτικό χρέος επικεντρώνει σε...

Εργαζόμενοι στον τουρισμό: Τραγικές οι συνθήκες εργασίας / Λέμε όχι στις σεζόν-κόλαση

*Της Μικαέλας Σάβα - Εργαζόμενοι και εργαζόμενες στον τουρισμό...
Διαφήμιση