Παύλος Χρηστίδης: Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας μας με τη ΝΔ (ηχητικό)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Η υπόθεση της απόπειρας παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη, πέρα από το γεγονός πως μοιάζει με υπόθεση από σενάριο ταινίας, αποτελεί ζήτημα που πρέπει να μας απασχολήσει σοβαρά», δήλωσε στον ρ/σ “105,5 Στο Κόκκινο” και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο κ. Παύλος Χρηστίδης, μέλος του Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ.

«Το επίμαχο λογισμικό, το Predator, είναι ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείται από οργανισμούς που μπορούν να διαθέσουν χρήματα για να το αγοράσουν. Εδώ δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν και πρέπει να δοθούν απαντήσεις. Η κυβέρνηση ή ξέρει τι συμβαίνει και το κρύβει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ή δεν γνωρίζει τι συμβαίνει πράγμα το οποίο είναι επίσης προβληματικό. Όλη αυτή η κατάσταση ναρκοθετεί την Δημοκρατία. 

Σας θυμίζω πως δεν είναι ο κ. Ανδρουλάκης που ανακάλυψε κάτι. Αυτή που το έκανε είναι η αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου που συνέταξε τη σχετική έκθεση και βάσει αυτής κατατέθηκε μήνυση. Αναμένουμε από τη Δικαιοσύνη να κάνει ό,τι χρειάζεται. 

Εντούτοις, αυτή η υπόθεση δεν είναι η μοναδική. Πριν λίγο καιρό είχαμε και την αποκάλυψη για την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του δημοσιογράφου, Θανάση Κουκάκη. Οι πολίτες νιώθουν πια ανασφάλεια με όσα συμβαίνουν γύρω μας», τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη, «τα σενάρια περί συνεργασίας μας μετεκλογικά με τη ΝΔ, εκπορεύονται από μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν τη ΝΔ. Για εμάς δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση με τη ΝΔ, δεν μπορεί να σταθεί. Κανείς δεν μπορεί να μιλά ερήμην των Ελλήνων πολιτών. Ο λαός αποφασίζει».

Πηγή: Ρ/Σ “Στο Κόκκινο 105,5”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Κατεστραμμένο CD Καραϊβάζ, κατεστραμμένος φάκελος Ανδρουλάκη! – Πέφτει μεγάλο δούλεμα!

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Η είδηση που δημοσίευσε το...

Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στη διαφθορά καταγράφει το Ευρωβαρόμετρο

Πάνω από τα δύο τρίτα των πολιτών στην Ευρωπαϊκή...

Ξεσηκωμός ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για την ψυχική υγεία και απεξάρτηση

Την ώρα που έχει ξεσηκωθεί ολόκληρη η κοινωνία απέναντι...
Διαφήμιση