ΠΑΣΟΚ: Ζήτημα ηγεσίας φέρνει η τρίτη θέση μετά τις ευρωεκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Θέμα ηγεσίας έθεσε η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Παναγιώτη Δουδωνή, επίσης βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ανέφερε πως «η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Νίκου Ανδρουλάκη».

Ειδικότερα, η κ. Γιαννακοπούλου σημείωσε μιλώντας στο Action24 ότι «το ΠΑΣΟΚ είχε φτάσει στο σημείο να είναι δεύτερο κόμμα μέχρι τον Φλεβάρη» και ότι «μετά έγινε η ανατροπή για μια σειρά λόγων».

Ερωτηθείσα για το εάν στόχος του ΠΑΣΟΚ ήταν η δεύτερη θέση, η ίδια ανέφερε πως «αυτό λέγαμε, αυτή ήταν η γραμμή μας», ενώ όταν κλήθηκε να πάρει θέση για το εάν ο κ. Ανδρουλάκης μπορεί να πάει το κόμμα παρακάτω συμπλήρωσε: «Ολα είναι προς συζήτηση. Πρωτίστως οι πολιτικές, η τακτική, η φυσιογνωμία, η στρατηγική που ακολουθήσαμε προεκλογικά. Θα σας έλεγα ότι αυτή την κουβέντα θα έπρεπε να την κάνουμε είτε το ΠΑΣΟΚ πήγαινε πολύ καλά, είτε πήγαινε μέτρια, είπε πήγαινε άσχημα».

Σε διευκρινιστική ερώτηση για το «εάν η ηγεσία είναι προς συζήτηση», η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «όλα είναι προς συζήτηση» εξηγώντας: «Στα όργανα δεν μπορείς να πας και να πεις ότι η ατζέντα είναι προδιαγεγραμμένη και κλειστή. Θα πάμε πρωτίστως να μιλήσουμε για πολιτικές. Αλλά στα δημοκρατικά κόμματα όλα είναι ανοιχτά».

Ο Παναγιώτης Δουδωνής, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις παραπάνω δηλώσεις, μιλώντας στον ΑΝΤ1, άφησε αιχμές κατά της κ. Γιαννακοπούλου, αποδίδοντας της μερίδιο της ευθύνης για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών για το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι στο κόμμα υπάρχει «επί 8 μήνες μια υποτροπιάζουσα κατάσταση εσωστρέφειας, με συγκεκριμένο στόχο», συμπληρώνοντας ότι «δεν τους βγήκε και το αποτέλεσμα που ήθελαν».

Πηγή: tvxs.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Σκέρτσος από άλλον πλανήτη: «Σχετικά φθηνή χώρα» η Ελλάδα

Η χθεσινή δημοσίευση του Άκη Σκέρτσου για την ακρίβεια, τους μισθούς...

ΠΑΣΟΚ: Σχεδιάζεται κοινή αντιπρόταση απέναντι σε αυτήν του Ανδρουλάκη

*Του Νίκου Λιονάκη - Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει να...
Διαφήμιση