Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη “Πριν σβήσουν τα φώτα”

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Με ομιλητή τον Κώστα Λαλιώτη και με έντονη πολιτική παρουσία, στον Πειραιά η παρουσίαση του βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη λίγες ημέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου, έστειλε παντού μηνύματα πως οι αλήθειες και οι αγώνες για την Δημοκρατία, την ελευθερία , όσο και να επιθυμούν ορισμένοι να τις “αρνηθούν”, δεν μπορούν ποτέ μα ποτέ να τις “υποβαθμίσουν”.

Στον πρόλογο του βιβλίου του ο Μίμης Ανδρουλάκης γράφει: «Αναζητώντας τον Εαυτό του, εκπλήσσεται: «Εγώ είμαι οι άλλοι». Εκατοντάδες. Μια γενετική λοταρία στα βουνά της Κρήτης. Ταξίδι σε ένα παρελθόν πανταχού παρόν. Η Αυτοβιογραφία γίνεται ιστορία-πινακοθήκη μιας συναρπαστικής εποχής: πορτρέτα, εικόνες, σκηνές, χρώματα, δράματα κι ευτράπελα.

Τα μυστικά των «πάνω» –επιφανών πολιτικής, τέχνης, επιστήμης και πλούτου– τέμνονται με τις ανέκδοτες ιστορίες των «κάτω», των απλών ανθρώπων. Από μια επαρχιακή Μαγική πόλη σε Αθήνα-Πειραιά της αντίστασης και των παράνομων οργανώσεων. Ο Μίμης Ανδρουλάκης είχε δεσμευτεί να «μιλήσει» μετά 50 χρόνια. Τώρα συμπληρώνει τις λευκές σελίδες της πρόσφατης ιστορίας, με πρώτες το «Πολυτεχνείο ’73» και την «Ύβριν» Νο 8.»

Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, βουλευτές και στελέχη του κόμματος, όπως οι Κ. Σκανδαλίδης, Μάρα Κουκουδάκη, Π. Χρηστίδης, Λευτέρης Χρυσοφάκης, ο αντιδήμαρχος Πειραιά, Δημ. Καρύδης κ.α.

Πηγή: thesocialist.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Κατεστραμμένο CD Καραϊβάζ, κατεστραμμένος φάκελος Ανδρουλάκη! – Πέφτει μεγάλο δούλεμα!

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Η είδηση που δημοσίευσε το...

Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στη διαφθορά καταγράφει το Ευρωβαρόμετρο

Πάνω από τα δύο τρίτα των πολιτών στην Ευρωπαϊκή...

Ξεσηκωμός ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για την ψυχική υγεία και απεξάρτηση

Την ώρα που έχει ξεσηκωθεί ολόκληρη η κοινωνία απέναντι...
Διαφήμιση