Ο Παύλος Πολάκης «αλλάζει τα φώτα» σε ΥΠΕΘΑ και κυβέρνηση! (βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο βουλευτής Χανίων και επικεφαλής του Τμήματος Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, «αλλάζει τα φώτα» στο ΥΠΕΘΑ . Η αφορμή είναι μία από τις πολλές απ΄ευθείας αναθέσεις που έχουν γίνει τα τελευταία 3,5 χρόνια. Όπως λέει στη συνέντευξη του στο militaire.gr και τον Πάρι Καρβουνόπουλο, από τον Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ θα περάσουν «κι άλλα θέματα του ΥΠΕΘΑ».

Όπως επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βάλει την υπογραφή του εν λευκώ στα 14 δις των εξοπλισμών υπενθυμίζοντας τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για επαναδιαπραγμάτευση συμβάσεων. Όχι μόνο για το κόστος τους, αλλά κυρίως γιατί δεν έχει εξασφαλιστεί «ούτε μία βίδα για την ελληνική αμυντική βιομηχανία».

Ο κ.Πολάκης επιτίθεται με σφοδρότητα στην κυβέρνηση καταγγέλοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε 37 δις κι αυτοί ξανατρώνε με ελεεινό τρόπο τα λεφτά».

Οξύτατη η κριτική του για το σκάνδαλο των υποκλοπών και «τροφή για σκέψη» τα στοιχεία που παρουσιάζει για τους θανάτους από κορονοϊό.

Απορρίπτει με κατηγορηματικό τρόπο τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που θεωρεί ότι προέρχονται από «ένα δημοσιογραφικό και δημοσκοπικό σύστημα που προσπαθεί να διατηρήσει για λίγο ακόμη τον Μητσοτάκη στην εξουσία».

Στο τελευταίο μέρος της συζήτησης θέμα ο θαυμασμός του για τον Άρη Βελουχιώτη, η φωτογραφία του οποίου υπάρχει πάντα στο γραφείο του.


*Συνέντευξη στον Πάρι Καρβουνόπουλο

Πηγή: militaire.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Γ. Τσίπρας: Αν δεν έχουμε συνεννόηση με Κασσελάκη, να βρούμε ένα άλλο πρόσωπο

Ο Γιώργος Τσίπρας έθεσε δημόσια θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο διευθυντής της ΚΟ...

Μητσοτάκης άθλια ψευδόμενος στη συνάντηση με την Μέτσολα

Σε άθλια ψευδολογία επιδόθηκε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια...

Εξεταστική για Τέμπη: Αποχώρησε η αντιπολίτευση καταγγέλλοντας τη ΝΔ για συγκάληψη

Αποχώρησαν από την Εξεταστική ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, καταγγέλλοντας την...
Διαφήμιση