Ο Παύλος Μαρινάκης κάλυψε τα ΜΑΤ που «έπνιξαν» στα χημικά τους πλημμυροπαθείς

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Χθες τα ΜΑΤ έριξαν χημικά στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας που διαμαρτύρονταν στη Λάρισα και σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδέχθηκε ότι η αστυνομία έδρασε με την ανοχή και την ευλογία του Μαξίμου.

Οι πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, μαζικά διαμαρτυρήθηκαν για τις εγκληματικές πολιτικές και παραλείψεις που άφησαν την περιοχή τους ανοχύρωτη μπροστά στην κακοκαιρία Daniel αλλά και στην ολιγωρία των αρχών ενόψει της νέας κακοκαιρίας Elias, ωστόσο τα ΜΑΤ επιδόθηκαν στη ρίψη χημικών.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Παύλος Μαρινάκης έδειξε να δίνει πολιτική κάλυψη σε τέτοιες πρακτικές, σε μια επιδίωξη να ηρεμήσει πνεύματα ισχυρίστηκε ότι οι πολίτες επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και εν ολίγοις κατηγόρησε τους πλημμυροπαθείς.

Αντί να κατευνάσει την οργή των πολιτών στη Θεσσαλία το Μαξίμου και να αναλάβει τις ευθύνες της ανεπάρκειας του επιτελικού κράτους επέλεξε να συμβάλλει στην πυροδότηση της βίας, υπερασπιζόμενος τη ρίψη χημικών κατά πλημμυροπαθών στη Λάρισα.

«Υπάρχουν δυστυχώς στιγμές έντασης. Κατανοούμε ότι οι άνθρωποι που έχασαν μέσα σε μία μέρα το βιός τους αισθάνονται οργισμένοι, αλλά το να επιτίθεται κάποιος στους αστυνομικούς που θέλουν να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών, δεν λύνει κάποιο πρόβλημα. Σίγουρα κανείς δε μπορεί να μπει στη θέση τους, δε χρειάζεται όμως να στοχοποιούμε την ΕΛΑΣ. Όταν υπάρχει και εφόσον υπάρχει περίπτωση δημόσιου λειτουργού που ξεφεύγει των ορίων, αυτό εξετάζεται αυτεπαγγέλτως» είπε ανερυθρίαστα ο Παύλος Μαρινάκης.

Πηγή: avgi.gr

Φωτογραφία: EUROKINISSI

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Άγρια επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών στο Βερολίνο – Σε κρίσιμη κατάσταση ένα άτομο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας άνδρας, άλλοι δύο φέρουν...

Ποιες είναι οι χώρες που αναγνωρίζουν το κράτος της Παλαιστίνης

Παρά την επίσημη αναγνώριση της Παλαιστίνης ως κράτους από 139 χώρες...

Κυπελλούχος Ελλάδας 2023-24 ο Παναθηναϊκός με νίκη 1-0 επί του Άρη (highlights)

Το χρυσό γκολ –που έστεψε τον Παναθηναϊκό κυπελλούχο για...
Διαφήμιση