Ο Χρυσοχοΐδης χαρακτηρίζει… ατυχές περιστατικό τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Ατυχές περιστατικό και άστοχη διαχείριση» χαρακτήρισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Μάλιστα μιλώντας στον ΣΚΑΪ όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν ότι στην υπόθεση της Κυριακής «ένα ολόκληρο τμήμα δεν δούλεψε» ο υπουργός αντέδρασε και διερωτήθηκε «μα γιατί το λέτε αυτό;»

«Υπάρχει το περιστατικό και υπάρχουν και άλλα ατυχή περιστατικά, όχι μόνο αυτό. Άστοχη διαχείριση, όμως υπάρχουν 12.500 υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας το 2023 όπου η αστυνομία έσωσε τις γυναίκες» ανέφερε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Πέφτει μία βαριά σκιά πάνω από την ελληνική κοινωνία και από εμένα προσωπικά. Πραγματικά δεν έχω ξεπεράσει ακόμα συναισθηματικά και ψυχικά, πέρα από το πολιτικό ζήτημα ένα τραγικό γεγονός, που είναι σαν να έφυγε ένα κορίτσι που ανήκει σε όλους μας. Αυτή είναι η διάσταση» είπε αρχικά.

Όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν ότι ένα ολόκληρο τμήμα δεν δούλεψε, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είπε «μα γιατί το λέτε αυτό. Υπάρχει το περιστατικό και υπάρχουν και άλλα περιστατικά  – ατυχή περιστατικά, άστοχη διαχείριση».

Και συνέχισε λέγοντας ότι «και η αστυνομία δεν μπορεί να τρέξει τόσο όσο τρέχουν οι εξελίξεις και το πρόβλημα είναι η ασφάλεια των θυμάτων. Πρέπει ο αστυνομικός πρέπει να πει «κάθισε εδώ». Το βασικό ζητούμενο είναι η ασφάλεια την ώρα που μια γυναίκα εισέρχεται στο τμήμα, όλα αυτά τα εγκλήματα διώκονται αυτεπαγγέλτως δεν χρειάζονται μηνύσεις».

Το απόσπασμα από το 01:45

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Όπου βροντές και αστραπές περίμενε βροχές

*Της Ιωάννας Δρόσου - Σαράντα μέρες έχουν περάσει από...

Η ψηφιακή ζωή γεννά ψηφιακά άγχη και technnostress

*Της Εύας Αναστασιάδου - Πρόσφατα συνάντησα έναν παιδικό φίλο που...

Στράτος Φαναράς: «Δεν αρκεί ένα αντιΝΔ μέτωπο για την επόμενη μέρα του κομματικού συστήματος»

*Συνέντευξη στην Ιωάννα Δρόσου - Έρευνα της Metron Analysis εντοπίζει την...

Πυρά Εξαδάκτυλου κατά Άδωνι: Μην διώξεις τους ανθρώπους από τα νησιά – Σχόλιο από ΣΥΡΙΖΑ

Μέχρι και τα γαλάζια στελέχη έχουν φτάσει στο σημείο να προειδοποιούν...
Διαφήμιση