Νίκος Καπραβέλος: Εγωιστική και αντιεπιστημονική η «εξορία» των ανεμβολίαστων υγειονομικών

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Το Covid δεν είναι μια απλή γρίπη» επανέλαβε για άλλη μια φορά ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη Νίκος Καπραβέλος, τονίζοντας ότι ο κορωνοϊός έχει τη δυνατότητα να προσβάλλει όλα τα όργανα σχεδόν και ότι η long covid έχει μπει στη ζωή μας, με ασθενείς να ταλαιπωρούνται από συμπτώματα ακόμη και πάνω από έξι μήνες μετά τη νόσηση.

«Μπαίνουμε σε μια εβδομάδα που τα προηγούμενα 2 χρόνια έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεγάλη εξάπλωση του κορωνοϊού στη Βόρεια Ελλάδα, με θρησκευτικές εορτές – του Αγ. Δημήτριου – εθνικές εορτές, συνωστισμούς. Πραγματικά μας στοιχειώνει διότι μετά επακολούθησε ένα τεράστιο κύμα κορωνοϊού με χιλιάδες νεκρούς» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο OPEN TV. Επισήμανε δε ότι αν και ο κορωνοϊός έχει αλλάξει χαρακτηριστικά με την Όμικρον 5 να μην προκαλεί οξεία νόσο, παρόλα αυτά η πανδημία δεν έχει τελειώσει και συνεχίζονται οι εισαγωγές στα νοσοκομεία και οι θάνατοι υπερηλίκων.

Τέλος, ο Νίκος Καπραβέλος υπογράμμισε την ανάγκη η Πολιτεία να επανεξετάσει το ακραίο μέτρο – όπως το χαρακτήρισε – των αναστολών εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών. «Στερείται επιστημονικής βάσης, είναι θέμα εγωισμού» σημείωσε. «Και ο τετραπλά εμβολιασμένος κολλάει και μεταδίδει» πρόσθεσε και επισήμανε ότι με τις αναστολές των ανεμβολίαστων υγειονομικών, τα νοσοκομεία στερούνται πολύτιμων υπηρεσιών.
 Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ξεσηκωμός ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για την ψυχική υγεία και απεξάρτηση

Την ώρα που έχει ξεσηκωθεί ολόκληρη η κοινωνία απέναντι...

Πώς βλέπουν Ρωσία, Κίνα και Τουρκία την υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις

*Του Γιώργου Σκαφιδά - Πεκίνο και Μόσχα εμφανίζονται προς το...

ΣΥΡΙΖΑ για το δάνειο στο «Πρώτο Θέμα»: Απαντήστε εδώ και τώρα για το «κούρεμα» κατά 26 εκατ. €

Στο αδιανόητο «κούρεμα» κατά 26 εκατομμύρια ευρώ του δανείου της...
Διαφήμιση