Νάσος Ηλιόπουλος: “Η κοινωνία να είναι υπερήφανη που οι φοιτητές στηρίζουν την Παλαιστίνη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Η κοινωνία θα έπρεπε να είναι υπερήφανη που τα παιδιά της μπαίνουν μπροστά, ενάντια σε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος για την κατάληψη στη Νομική.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι απάντησε με τη βία στις δίκαιες κινητοποιήσεις των φοιτητών, σε δήλωση για την εκκένωση της κατάληψης στη Νομική.

«Αυτή τη στιγμή σε όλα τα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη υπάρχει ένας ξεσηκωμός της νεολαίας. Φωνάζουν κάτι δίκαιο: Να σταματήσει η γενοκτονία, πρέπει να υπάρξει μια ελεύθερη Παλαιστίνη», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς, έξω από τη Νομική Αθηνών.

«Από χθες υπήρξε μια συμβολική κατάληψη στη Νομική. Σήμερα θα διεξάγονταν γενικές συνελεύσεις σε μια σειρά από σχολές. Η ελληνική κυβέρνηση επέλεξε με τη βία να απαντήσει στις δίκαιες κινητοποιήσεις των φοιτητών», επεσήμανε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Η ελληνική κοινωνία πρέπει να είναι περήφανη που τα παιδιά της μπαίνουν μπροστά ενάντια σε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας», υπογράμμισε και τόνισε ότι η Νέα Αριστερά θα στηρίξει αυτό τον αγώνα.

«Η κυβέρνηση πρέπει να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος και να αποσύρει την φρεγάτα Ύδρα από την Ερυθρά Θάλασσα. Η Ελλάδα δεν πρέπει να έχει καμία εμπλοκή. Υπάρχει μία σωστή πλευρά στην ιστορία και αυτή είναι με τη μεριά του παλαιστινιακού λαού», κατέληξε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Πηγή: dnews.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τι σημαίνει “υπερασπίζομαι τα δικαιώματα” σήμερα;

*ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Το 1953, την εποχή της «καχεκτικής δημοκρατίας», όταν το διαβόητο παρασύνταγμα...

Σκάνδαλο διαρροής emails: Πρόστιμα ύψους 440.000 € σε ΥΠΕΣ και στην Ασημακοπούλου

Πρόστιμα συνολικού ύψους 440.000 ευρώ στο υπουργείο Εσωτερικών και...

Παναθηναϊκός: Μεγαλειώδης υποδοχή του πρωταθλητή Ευρώπης σε Ελ. Βενιζέλος και ΟΑΚΑ (BINTEO)

Θερμή υποδοχή στους πρωταθλητές Ευρώπης επιφύλαξαν στην Αθήνα χιλιάδες...

Ο ρόλος της ελληνικής αριστεράς στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Σε αυτές τις εκλογές δεν μας θυμίζουν πολλά ότι...
Διαφήμιση