«Μεταρρύθμιση» λέει το προϊόν που πουλάει η διεθνώς διασυρόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Γράφει ο Θύμιος Γεωργόπουλος – Μισούν θανάσιμα τον δημόσιο χώρο, τον δημόσιο τομέα, τα δημόσια αγαθά, τις δημόσιες υποδομές, τις δημόσιες ανάγκες, το δημόσιο καλό, το δημόσιο συμφέρον, την δημόσια διαβούλευση, τον δημόσιο διάλογο και δαιμονοποιούν -ως το μέγιστο κακό- το «δημόσιο» που το ταυτίζουν με το «κράτος».

Aποθεώνουν τον ιδιωτικό χώρο, την ιδιωτική πρωτοβουλία, τον ιδιωτικό τομέα, το ιδιωτικό συμφέρον, το ιδιωτικό κέρδος, τα ιδιωτικά αγαθά, την ιδιωτική προκοπή και αποθεώνουν -ως το υπέρτατο καλό- την «ιδιωτικότητα» που την ταυτίζουν με την «ανάπτυξη».

Ορκίζονται στο Ευαγγέλιο να τηρούν το Σύνταγμα και να προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον και -παραβιάζοντας κατάφορα κάθε γράμμα του Συντάγματος- προασπίζονται τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα (στα οποία παρέχουν δωρεάν τα δημόσια αγαθά για να τα εμπορεύονται και αφειδώς κρατικό χρήμα για να το «επενδύουν»), αφού προηγουμένως ευτελίσουν, δαιμονοποιήσουν και αποδομήσουν (με κάθε πρόσφορο και πρόστυχο τρόπο) κάθε υπηρεσία του δημοσίου τομέα.

Μετατρέπουν τις ανεξάρτητες αρχές, τους αυτοδιοίκητους οργανισμούς, ακόμα και την ανεξάρτητη δικαιοσύνη σε δημοσίους υπαλλήλους, απολύτως εξαρτώμενους (ως προς την επαγγελματική τους εξέλιξη και την ατομική τους επιβίωση)  από τον -κομματικά διορισμένο- γραμματέα Β’ του -πρόθυμου για την βρώμικη δουλειά- υπουργού A’.

Αποσιωπούν (όπου μπορούν) και διαστρεβλώνουν (όταν δεν μπορούν) την τραγική πραγματικότητα και έχοντας εξαγορασμένη και πλήρως ελεγχόμενη την «ενημέρωση» ασκούν άγρια προπαγάνδα, βγαλμένη από την επίτομη εγκυκλοπαίδεια με τα άπαντα του Γκαίμπελς.

Εκβιάζουν τους  απείθαρχους δημοσιογράφους, τους ασκούν δολοφονία χαρακτήρα «δια του τύπου», τους απαγγέλλουν κακουργηματικές κατηγορίες, προβαίνουν ανοιχτά σε οικονομικό αφανισμό τους και δολοφονούν την ερευνητική και ελεύθερη δημοσιογραφία.

Παραβιάζουν την επετηρίδα των δικαστών για την εξέλιξη τους στην κορυφή της δικαστικής πυραμίδας, σέρνουν στα δικαστήρια με κακουργήματα όσους από τους δικαστές συνεχίζουν την έρευνα τους και δεν κωλυσιεργούν ή δεν αρχειοθετούν υποθέσεις καραμπινάτες για διασπάθιση δημοσίου χρήματος και παράβαση καθήκοντος.

Παρακολουθούν με κατασκοπευτικό τρόπο και με παράνομα λογισμικά πολιτικούς αντιπάλους, αρχηγούς άλλων κομμάτων, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, τους αρχηγούς των Ε.Δ., αλλά και κορυφαίους υπουργούς της ίδιας τους της κυβέρνησης, ξεπερνώντας τον ασύλληπτο αριθμό των 15.000 παρακολουθούμενων (γεμίζουν κυριολεκτικά ένα μεγάλο γήπεδο μπάσκετ) και τα ονομάζουν όλα αυτά «προστασία του εθνικού συμφέροντος».

Όσο μεγαλύτερο το «έγκλημα» τόσο μεγαλύτερη η «εκσυγχρονιστική τομή στο κράτος», όσο πιο ολοσχερής ο αφανισμός του κοινωνικού κράτους τόσο πιο βαθιά η «μεταρρύθμιση»”. Έτσι ακριβώς σκέφτονται και λειτουργούν οι «μεταρρυθμιστές» του ολέθρου και της  ξεφτίλας.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με σχετικό του ψήφισμα διασύρει την χώρα μας και την κατατάσσει -ως προς το κράτος δικαίου- μαζί με την Ουγγαρία του Όρμπαν.

Σε σχετική ανακοίνωση του αναφέρεται ότι «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει να αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για την αντιμετώπιση των παραβιάσεων των αξιών της ΕΕ στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης αφενός της αξιολόγησης της χρήσης των κονδυλίων της ΕΕ στο πλαίσιο του κανονισμού περί κοινών διατάξεων σύμφωνα με τον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων, αφετέρου σε σχέση με τη μη εφαρμογή των αποφάσεων των ευρωπαϊκών δικαστηρίων σύμφωνα με τον κανονισμό για την αιρεσιμότητα του κράτους δικαίου».

Το ΕΚ ξεφτίλισε όχι την χώρα αλλά την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχοντας υπόψη του τα Τέμπη, τις παρακολουθήσεις, την ελευθερία του τύπου και την αστυνομική βία.

Η διεθνώς διασυρόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη χυδαιολογεί μιλώντας για “περιφερόμενο θίασο”.

*“Είναι δύσκολο να ηγηθείς μιας επέλασης ιππικού αν θεωρείς ότι φαίνεσαι γελοίος πάνω στ’ άλογο”.

*Adlai Stevenson, Αμερικανός πολιτικός

Πηγή: koutipandoras.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Εξοργίζει με τη δήλωσή του για τα Τέμπη ο Καραμανλής – Αυτοξεπλένεται για το έγκλημα

O βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, ο Κώστας Αχ....

Μέση Ανατολή: Χιλιάδες Παλαιστίνιοι κινδυνεύουν από λιμό – Ελπίδες για ανακωχή

Χιλιάδες άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν το επόμενο διάστημα, καθώς...

Ναι, ποτέ δεν φεύγουν τα νεκρά παιδιά από το σπίτι τους, τριγυρίζουν εκεί!!

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Κι αν κάποτε οι...

Πανελλαδική Απεργία / Ένας χρόνος από τα Τέμπη – Οι συμμετέχοντες και τα αιτήματα – Τι ισχύει στα ΜΜΜ

Μεγάλη απεργία με πάρα πολλούς συμμετέχοντες είναι προγραμματισμένη για...
Διαφήμιση