Κολωνός: «Να λάµψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη» ζητά η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη με ανάρτησή της στο facebook καταδικάζει τις «απειλές και τους εκβιασμούς» που δέχτηκε η 12χρονη από την υπόθεση του Κολωνού, όπου ένας άνδρας  την προσέγγισε στο λεωφορείο, κατά τη µετακίνησή της προς το σχολείο, προειδοποιώντας την να κρατήσει το στόµα της κλειστό και να µην προχωρήσει σε περαιτέρω καταγγελίες και πληροφορίες προς τις αρχές και εκτοξεύοντας απειλές για τη ζωή της ίδιας και της οικογένειας της.

Όπως αναφέρεται «οδεύοντας πια προς τη δίκη, το κύκλωµα trafficking µε βασικό ενορχηστρωτή στην περίπτωση της 12χρονης από τον Κολωνό τον βιαστή και µαστροπό Ηλία Μίχο, φαίνεται ότι δρα ακόµα εκεί έξω και επιχειρεί να αποτρέψει να βγουν στην επιφάνεια όλες οι πλευρές της υπόθεσης. Φαίνεται ότι επιστρατεύονται όλες οι διαθέσιµες δυνάµεις για να εκφοβιστεί το κορίτσι, να προστατευτούν εµπλεκόµενοι και να περιοριστεί η ζηµιά που προκάλεσε η θαρραλέα πράξη καταγγελίας των βιαστών και των µαστροπών εκ µέρους της 12χρονης επιζώσας και της µητέρας της».

Παράλληλα, η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη αναφέρει ότι «δεν έχουµε αυταπάτες ότι όσοι εµπλέκονται στα κυκλώµατα µαστροπείας και trafficking διαθέτουν ισχύ και προσβάσεις και ότι χρησιµοποιούν κάθε µέσο για να «τη βγάλουν καθαρή» όταν αποκαλυφθεί η δράση τους. Γνωρίζουµε ότι αυτά τα κυκλώµατα συχνά διαπλέκονται µε τµήµατα των κρατικών µηχανισµών κι ότι αυτά µπορούν να ξεπλύνουν τους αυτουργούς και τους συνεργούς σε περίπτωση που χρειαστεί».

Τέλος, σημειώνεται ότι «εµείς διαµηνύουµε ότι είµαστε εδώ για να αποτρέψουµε συλλογικά µε όσες δυνάµεις διαθέτουµε κάθε κουκούλωµα και συγκάλυψη της υπόθεσης της 12χρονης και κάθε παρόµοιας υπόθεσης. Στεκόµαστε επίµονα στο πλάι του 12χρονου κοριτσιού και της οικογένειάς της για να λάµψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Επικίνδυνη κυβέρνηση: Εικόνες ντροπής στα νοσοκομεία «Γεννηματάς» και «Ευαγγελισμός»

Οι εικόνες από την εφημερία του «Γ. Γεννηματάς», που είχαν...

Άγρια επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών στο Βερολίνο – Σε κρίσιμη κατάσταση ένα άτομο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας άνδρας, άλλοι δύο φέρουν...

Γεροβασίλη: Μαθήματα δημοσιονομικής πειθαρχίας δεν δεχόμαστε από αυτούς που μας χρεοκόπησαν

Μαθήματα δημοσιονομικής πειθαρχίας δεν δεχόμαστε από όσους χρεοκόπησαν τη...

Αλ. Χαρίτσης: Στην κυβέρνηση αντιτάσσουμε τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην βαθιά κρίση της Ευρώπης, “κρίση οικονομική, κρίση περιβαλλοντική,...
Διαφήμιση