Κιβωτός του Κόσμου: Έφοδος της αστυνομίας στη δομή της Καλαμάτας

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Μετά την έφοδο των Αρχών στη δομή της “Κιβωτού του Κόσμου” στη Χίο, το πρωί της Παρασκευής (25/11) έφοδο πραγματοποίησε η αστυνομία και στη δομή της Καλαμάτας, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και τις σωματικές κακοποιήσεις -και όχι μόνο- που υποβάλλονταν παιδιά που φιλοξενούνται στην “Κιβωτό”.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, λίγο μετά τις 10 το πρωί αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας έφτασαν στις εγκαταστάσεις της δομής και μέχρι αυτή την ώρα πραγματοποιούν έρευνα.

Σημειώνεται ότι η Οικονομική Αστυνομία αναμένει την άρση του τραπεζικού απορρήτου για όλα τα μέλη του πρώην Δ.Σ. της ΜΚΟ, ώστε να διαπιστώσει την ροή και την χρήση του χρήματος ενώ θεωρείται δεδομένο πως θα συνεργαστούν μεταξύ τους όλες οι συναρμόδιες Αρχές, καθώς γίνονται παράλληλες έρευνες από την ΑΑΔΕ και την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Φαίνεται άλλωστε πως κορυφαίο στέλεχος της οργάνωσης προχώρησε στο άνοιγμα τραπεζικής θυρίδας της «Κιβωτού», ακριβώς την στιγμή που «άλλαζε χέρια» το διοικητικό συμβούλιο της οργάνωσης. Από αυτή φέρεται να αφαίρεσε μεγάλο ποσό και να εξέφρασε το ενδιαφέρον να ανοίξει θυρίδα σε άλλη τράπεζα αυτή την φορά στο όνομά της.

Πηγή: news247.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το μέγαρο… υποκλοπών και ο «Ελληνας Νίξον» πολιτικά υπεύθυνοι για το ελληνικό Watergate

Περισσότερους από 12 δημοσιογράφους, πρόσωπα της τηλεόρασης και εκδότες...

Τσίπρας για Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ: “Το Εθνικό Σχέδιο Δράσης του ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει την καθημερινότητά τους”

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει...

Δυσανεξία στη δημοκρατία

Πρόκειται για κομβικής σημασίας νίκη και στρατηγική ήττα ταυτόχρονα....
Διαφήμιση