Κιβωτός του Κόσμου: Έφοδος της αστυνομίας στη δομή της Καλαμάτας

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Μετά την έφοδο των Αρχών στη δομή της “Κιβωτού του Κόσμου” στη Χίο, το πρωί της Παρασκευής (25/11) έφοδο πραγματοποίησε η αστυνομία και στη δομή της Καλαμάτας, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και τις σωματικές κακοποιήσεις -και όχι μόνο- που υποβάλλονταν παιδιά που φιλοξενούνται στην “Κιβωτό”.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, λίγο μετά τις 10 το πρωί αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας έφτασαν στις εγκαταστάσεις της δομής και μέχρι αυτή την ώρα πραγματοποιούν έρευνα.

Σημειώνεται ότι η Οικονομική Αστυνομία αναμένει την άρση του τραπεζικού απορρήτου για όλα τα μέλη του πρώην Δ.Σ. της ΜΚΟ, ώστε να διαπιστώσει την ροή και την χρήση του χρήματος ενώ θεωρείται δεδομένο πως θα συνεργαστούν μεταξύ τους όλες οι συναρμόδιες Αρχές, καθώς γίνονται παράλληλες έρευνες από την ΑΑΔΕ και την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Φαίνεται άλλωστε πως κορυφαίο στέλεχος της οργάνωσης προχώρησε στο άνοιγμα τραπεζικής θυρίδας της «Κιβωτού», ακριβώς την στιγμή που «άλλαζε χέρια» το διοικητικό συμβούλιο της οργάνωσης. Από αυτή φέρεται να αφαίρεσε μεγάλο ποσό και να εξέφρασε το ενδιαφέρον να ανοίξει θυρίδα σε άλλη τράπεζα αυτή την φορά στο όνομά της.

Πηγή: news247.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ: Θεωρίες συνωμοσίας; Όχι ακριβώς πια

*Του Θέμη Τζήμα - Πριν κάποιο καιρό είχαμε γράψει...

Ο Μητσοτάκης λέει αντίο στην αυτοδυναμία, κρίσιμη η εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ…

*Γράφει ο Γιώργος; Καρελιάς - Το πολιτικό τοπίο μετά...
Διαφήμιση