Κι όμως, ενίοτε, ξεχνιόμαστε

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Για να μη ξεχνιόμαστε, χτες το απόγευμα έγινε συλλαλητήριο από τους φοιτητικούς συλλόγους της Αθήνας εναντίον της πανεπιστημιακής αστυνομίας, αυτής της ντροπιαστικής προσέγγισης του πανεπιστημιακού χώρου και, κυρίως,  της ιδέας του ασύλου, η οποία «ανεβάζει στροφές» υλοποίησης λίγες ημέρες πριν από τις φοιτητικές εκλογές.

Για να μη ξεχνιόμαστε, η ΝΔ αντιμετωπίζει την πολιτική αντιπαράθεση με επικίνδυνη τοξικότητα και εξυπνάδες επιπέδου μαθητή Δημοτικού. Λεπτομέρειες στις δηλώσεις Ρωμανού και στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ για την εκλογή Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Για να μη ξεχνιόμαστε, το μεγάλο στοίχημα για τον ελληνικό λαό είναι να σπρώξει πίσω όλο αυτό το πολιτικό πράγμα που φτιασιδώνεται με δημοκρατία, ενώ αντιπροσωπεύει τον χωροφύλακα του ’50. Μια πλευρά της κοινωνίας το θέλει, το στηρίζει και το ανέχεται, κυρίως αυτοί που ζουν και πεθαίνουν για τα φράγκα, κάνοντας σαν τα μούτρα τους και τα παιδιά τους. Αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει η ΝΔ, να το καταλάβει καλά ότι κάποια στιγμή από τους 15άρηδες «θα το βρει».

Για να μη ξεχνιόμαστε, η Φινλανδία ετοιμάζεται να μπει στο ΝΑΤΟ, που ξέρει, όπως και η ίδια η Φινλανδία, ότι στο νέο πολεμικό σκηνικό είναι κάτι σαν να ταρακουνάς νιτρογλυκερίνη. Την ίδια ώρα δεν πληρώνει το ηλεκτρικό ρεύμα που προμηθεύεται από την Ρωσία κι αυτή σταματά τη ροή του. Μήπως τελικά είναι ένας ενεργειακός πόλεμος; Μήπως όλο αυτό το φονικό δεν έχει να κάνει με τη Δημοκρατία; Μήπως;

Πηγή: independentnews.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ο Αλέξης Τσίπρας προτείνει για τη χώρα νέο παραγωγικό μοντέλο σε ευρωπαϊκά πρότυπα

Στην Λάρισα περιόδευσε χθές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ –...

“Δεν είμαστε όλοι ίδιοι” / Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στα fake news για την Αθηνά Λινού

Προσπαθούν να μετατοπίσουν τη συζήτηση που έχει φουντώσει μετά...

«Στα λαδάδικα πουλάνε αυτό που θες»…

*Γράφει ο Θύμιος Γεωργόπουλος - Εσχάτως -μετά την κάλπη...

Σαν τραπουλόχαρτο καταρρέει το δημόσιο σύστημα υγείας!

*Του Σπύρου Κυριάκη - Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν...
Διαφήμιση