Κ. Αρβανίτης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μεγάλο καράβι – Κακώς έκαναν αυτοί που έφυγαν»

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Η ψήφος στις Ευρωεκλογές δεν είναι χαλαρή ψήφος, δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας ή μια μεγάλη δημοσκόπηση», επισήμανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Αρβανίτης, μιλώντας στον ρ/σ στο Κόκκινο 105,5 και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη.

«Σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο πάμε σε τελικό νόμο για το που πηγαίνουν τα ιατρικά δεδομένα. Η δεξιά λέει ότι μπορούν να τα έχουν οι ιδιώτες. Εμείς λέμε ότι ανήκουν στους πολίτες. Εδώ νομοθετούμε σε θέματα που οι πολίτες θα τα έχουν στα κράτη τους ως δεδομένα», συνέχισε ο Κώστας Αρβανίτης, για να προσθέσει:

«Πολλές φορές η ακραία δεξιά στο ευρωκοινοβούλιο φέρνει νομοθετήματα που πριμοδοτούνται από τη δεξιά. Ή η δεξιά φέρνει ακραία ψηφίσματα που με την ακραία δεξιά περνούν ή οριακά χάνουν». «Θέλουμε μια αριστερά μέσα στη μάχη, από τα ναρκωτικά και το κράτος δικαίου που έχω εγώ τους φακέλους ή μια αριστερά που ψηφίζει συνέχεια άκυρο και παρών;», διερωτήθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά, ο Κώστας Αρβανίτης επανέλαβε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μεγάλο καράβι», συμπληρώνοντας: «είναι κόμμα που θέλει να κυβερνήσει, κακώς έφυγαν όσοι έφυγαν, ο φυσικός ηγέτης, ο Τσίπρας, είναι εδώ».

«Κάτω τα χέρια από το Κόκκινο», συνέχισε με νόημα ο Κώστας Αρβανίτης, για να προσθέσει: «Φτάνει με τους νεοταλιμπάν. Και παλιά (σ.σ. όταν ήταν ο ίδιος διευθυντής του ραδιοσταθμού) είχαμε τέτοιους, αλλά η Αριστερά δεν έχει σε τίποτα να φοβηθεί από την αλήθεια».

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Εξοργίζει με τη δήλωσή του για τα Τέμπη ο Καραμανλής – Αυτοξεπλένεται για το έγκλημα

O βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, ο Κώστας Αχ....

Μέση Ανατολή: Χιλιάδες Παλαιστίνιοι κινδυνεύουν από λιμό – Ελπίδες για ανακωχή

Χιλιάδες άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν το επόμενο διάστημα, καθώς...

Ναι, ποτέ δεν φεύγουν τα νεκρά παιδιά από το σπίτι τους, τριγυρίζουν εκεί!!

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Κι αν κάποτε οι...

Πανελλαδική Απεργία / Ένας χρόνος από τα Τέμπη – Οι συμμετέχοντες και τα αιτήματα – Τι ισχύει στα ΜΜΜ

Μεγάλη απεργία με πάρα πολλούς συμμετέχοντες είναι προγραμματισμένη για...
Διαφήμιση