Κ. Αρβανίτης: Να δώσουμε χρόνο στον νέο πρόεδρο – Μπορούμε να συμβιώσουμε στον ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Το κόμμα είναι σε κρίση από τις εκλογές του 21ης Μαΐου, εκεί είναι κατάρρευση που το 32% γίνεται 20% και από τη στιγμή που ο Τσίπρας λέει ανοίγω το δρόμο στο νέο αρχηγό», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αρβανίτης μιλώντας για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «έχουμε μια νέα πραγματικότητα, στον νέο πρόεδρο πρέπει δώσουμε χρόνο».

«Όλα χρειάζονται προσοχή ακόμη και στον θυμό, γιατί λες πράγματα που μετά δεν μαζεύονται. Μπορούμε να συνυπάρξουμε και μπορούμε να συμβιώσουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνασπισμός που έγινε κόμμα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αρβανίτης.

Αναφερόμενος στις παραπομπές στελεχών το Πειθαρχικό, ο κ. Αρβανίτης επισήμανε ότι «ο πρόεδρος μπορεί να παραπέμπει στο πειθαρχικό, έχει αυτό το δικαίωμα, όμως στο δικό μας κόμμα κανείς δεν μπορεί να διαγράψει».

«Ο πρόεδρος παρέπεμψε, αφήστε το πειθαρχικό να αποφασίσει» είπε και πρόσθεσε ότι «δεν θα είναι ήττα της μιας ή της άλλης πλευράς η οποία απόφαση του πειθαρχικού».

«Ή θα είμαστε με τα όργανα ή θα βαρούν τα όργανα» είπε ο κ. Αρβανίτης και συμπλήρωσε ότι «ο καθένας έχει τις ευθύνες του για όσα ειπώθηκαν».

«Τα καράβια τα μεγάλα θα προχωρούν. Δεν είμαστε το επίκεντρο του κόσμου, να βοηθήσουμε το καράβι και να βοηθήσουμε καπετάνιο. Αν δεν είναι καλός ο καπετάνιος θα δούμε», υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: ieidiseis.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Εξοργίζει με τη δήλωσή του για τα Τέμπη ο Καραμανλής – Αυτοξεπλένεται για το έγκλημα

O βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, ο Κώστας Αχ....

Μέση Ανατολή: Χιλιάδες Παλαιστίνιοι κινδυνεύουν από λιμό – Ελπίδες για ανακωχή

Χιλιάδες άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν το επόμενο διάστημα, καθώς...

Ναι, ποτέ δεν φεύγουν τα νεκρά παιδιά από το σπίτι τους, τριγυρίζουν εκεί!!

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Κι αν κάποτε οι...

Πανελλαδική Απεργία / Ένας χρόνος από τα Τέμπη – Οι συμμετέχοντες και τα αιτήματα – Τι ισχύει στα ΜΜΜ

Μεγάλη απεργία με πάρα πολλούς συμμετέχοντες είναι προγραμματισμένη για...
Διαφήμιση