Κ. Αρβανίτης: Να δώσουμε χρόνο στον νέο πρόεδρο – Μπορούμε να συμβιώσουμε στον ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Το κόμμα είναι σε κρίση από τις εκλογές του 21ης Μαΐου, εκεί είναι κατάρρευση που το 32% γίνεται 20% και από τη στιγμή που ο Τσίπρας λέει ανοίγω το δρόμο στο νέο αρχηγό», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αρβανίτης μιλώντας για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «έχουμε μια νέα πραγματικότητα, στον νέο πρόεδρο πρέπει δώσουμε χρόνο».

«Όλα χρειάζονται προσοχή ακόμη και στον θυμό, γιατί λες πράγματα που μετά δεν μαζεύονται. Μπορούμε να συνυπάρξουμε και μπορούμε να συμβιώσουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνασπισμός που έγινε κόμμα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αρβανίτης.

Αναφερόμενος στις παραπομπές στελεχών το Πειθαρχικό, ο κ. Αρβανίτης επισήμανε ότι «ο πρόεδρος μπορεί να παραπέμπει στο πειθαρχικό, έχει αυτό το δικαίωμα, όμως στο δικό μας κόμμα κανείς δεν μπορεί να διαγράψει».

«Ο πρόεδρος παρέπεμψε, αφήστε το πειθαρχικό να αποφασίσει» είπε και πρόσθεσε ότι «δεν θα είναι ήττα της μιας ή της άλλης πλευράς η οποία απόφαση του πειθαρχικού».

«Ή θα είμαστε με τα όργανα ή θα βαρούν τα όργανα» είπε ο κ. Αρβανίτης και συμπλήρωσε ότι «ο καθένας έχει τις ευθύνες του για όσα ειπώθηκαν».

«Τα καράβια τα μεγάλα θα προχωρούν. Δεν είμαστε το επίκεντρο του κόσμου, να βοηθήσουμε το καράβι και να βοηθήσουμε καπετάνιο. Αν δεν είναι καλός ο καπετάνιος θα δούμε», υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: ieidiseis.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Γάζα: Η Εξεταστική Επιτροπή του ΟΗΕ κατηγορεί το Ισραήλ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας κατά...

Εξελίξεις και στον ΣΥΡΙΖΑ: Ραγκούσης – Θεοχαρόπουλος ζητούν δημοψήφισμα για την κεντροαριστερά

Μπαράζ κινήσεων και προτάσεων έρχεται στην Κεντροαριστερά μετά τα...

Ο «έμπορος αστείων» Μητσοτάκης και η «αριστεία» του (ανύπαρκτου) ανεμιστήρα 

*Γράφει ο Γεράσιμος Χολέβας - Στις πρώτες δηλώσεις του...

Έκρηξη με μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο μαγειρικών σκευών στην Κάτω Κηφισιά

Αναστάτωση στην περιοχή της Κάτω Κηφισιάς μετά από μεγάλη...
Διαφήμιση