Ήρθε η ώρα της κρίσης για τον στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ως νέο πουλέν του στρατηγού Φλώρου εμφανίζεται μια ξανθιά εκθαμβωτική κυρία που τιτλοφορεί ως Ιστορικός- Διεθνολόγος, Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου & Πολιτικής Επιστήμης της Νομικής Σχολής ΑΠΘ, διδάσκουσα στην Ανώτερη Διακλαδική Σχολή Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) και τη Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ).

Η συγκεκριμένη κυρία αρθρογραφεί ακατάπαυστα και επιχειρηματολογεί υπέρ του στρατηγού Φλώρου και εναντίον όσων του ασκούν κριτική προσβάλλοντας ευθέως απόστρατους και εν ενέργεια στελέχη και γενικότερα τις Ένοπλες Δυνάμεις τις οποίες αποκαλεί «Βυζάντιο»! Τα βάζει ευθέως με τον ναύαρχο Αποστολάκη αλλά και με τους σύγχρονους «Αλκιβιάδηδες» παραπέμποντας ευθέως στον στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή πρώην Α/ΓΕΣ και υφυπουργό Άμυνας. Ουσιαστικά τους κατηγορεί ότι υπονομεύουν τον Φλώρο!

Γράφει ,γράφει ,γράφει και τελειωμό δεν έχει η κυρία διδάσκουσα. Στην τελική το μόνο που καταφέρνει είναι να περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα πέριξ της υπόθεσης Φλώρου!

Αλλά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Κυριακή κοντή γιορτή. Η ώρα της κρίσης πλησιάζει για τον Κων. Φλώρο. Εάν το ΚΥΣΕΑ αποφασίσει να ανανεώσει την θητεία, την επομένη οφείλει ο ίδιος να εξηγήσει στους υφιστάμενους του, στα στελέχη των Ε.Δ τι ΔΕΝ έχουν κάνει καλά στην ζωή τους και δεν έχουν μπορέσει να προικίσουν τα παιδιά τους όπως ήδη το έχει επιτύχει εκείνος με δυο υπερπολυτελή ακίνητα !

Με την απόφαση του ΚΥΣΕΑ θα αποδειχτεί εάν η σιωπή του στρατηγού ως προς την υποκλοπή του τηλεφώνου του από την ΕΥΠ ήταν χρυσός ή ενοχή.

Δ.Β.

Πηγή: ieidiseis.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Διονύσης Τεμπονέρας: Ξεκινά η εξαήμερη σκλαβιά

Η εργασία επτά ημέρες την εβδομάδα έρχεται όλο και πιο κοντά....

Νίκος Τόσκας: Οι κίνδυνοι από τις θεωρίες για τον «άξονα του κακού»

Η πολιτική του «εξωτερικού άξονα του κακού» οδηγεί σε...

Περιβάλλον / Ετοιμάζεται ξενοδοχείο με τελεφερίκ σε περιοχή Natura της Σερίφου

Ακόμα μία επένδυση έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο...
Διαφήμιση