Η Τουρκία μας ζητά να σταματήσουμε τον «εξοπλισμό των νησιών» που είναι «αποστρατιωτικοποιημένα»

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας μετά από τη συνεδρίαση του χθές ανακοίνωσε πως η Άγκυρα ζητά από την Ελλάδα «που απορρίπτει τις προτάσεις διαλόγου» να «σταματήσει τον εξοπλισμό νησιών που πρέπει να είναι αποστρατιωτικοποιημένα»!

Η Άγκυρα συνεχίζει την στρατηγική της πίεσης ,παριστάνοντας ταυτόχρονα και το θύμα προς διευκόλυνση των «συμμάχων» που μας συμβουλεύουν «να τα βρούμε».

Την ίδια ώρα που η ελληνική κυβέρνηση κατηγορείται πλέον και δημοσίως ότι κάνει «μερική αποστρατιωτικοποίηση» με άλλοθι την Ουκρανία, η Τουρκία συνεχίζει να ζητά αποστρατιωτικοποίηση. Τι να συμβαίνει;

Κατά τ΄  άλλα το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας αποφάσισε ότι  «δεν θα επιτρέψει την ύπαρξη και τις δραστηριότητες οποιασδήποτε τρομοκρατικής ομάδας στην περιοχή της». Ποια είναι η περιοχή της δεν διευκρίνισε.

Σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρεται: «Η ύπαρξη και η δραστηριότητα οποιασδήποτε τρομοκρατικής ομάδας δεν θα επιτραπεί στην περιοχή μας και κάθε απαραίτητο βήμα θα γίνει αποφασιστικά για αυτό το σκοπό».

Τέλος «χαιρετίζει  την αποδοχή της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) ως μέλος παρατηρητή στον Οργανισμό Τουρκικών Κρατών». Την κατεχόμενη Κύπρο εννοούν ανοιχτά της οποίας στέλνουν γεωτρύπανο οι Τούρκοι.

Πηγή: militaire.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τσίπρας: Η νέα προοδευτική κυβέρνηση θα βάλει στοπ στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Συνάντηση με την Πρωτοβουλία για το δημόσιο νερό που...

Σταύρο, οι ερωτήσεις που ξέχασες

*Γράφει ο Νίκος Μωραΐτης - Ξέρετε πώς ένιωσα χθες...

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα: Τι πραγματικά συμβαίνει στην πολυδιαφημισμένη Αστυπάλαια

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα. Τι πραγματικά συμβαίνει...
Διαφήμιση