Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στήνει συνωμοσίες με «σχέδια ανωμαλίας» και δείχνει Ρωσία

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ηκυβέρνηση Μητσοτάκη βαδίζει πλέον σε επικίνδυνα για τη Δημοκρατία μονοπάτια. Στην ίδια γραμμή και τα λόγια του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου που υποστήριξε πως υπάρχουν «σχέδια ανωμαλίας που απεργάζονται ορισμένοι».

Σε ερώτηση που δέχθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών αναφορικά με το ποια είναι αυτά τα σχέδια ανωμαλίας και ποιοι τα απεργάζονται ο Γιάννης Οικονόμου, για άλλη μια φορά επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι αυτά τα σενάρια υπάρχουν και τα απεργάζονται «όσες δυνάμεις θεωρούν ότι θα βγουν κερδισμένες από την αστάθεια σε μία ακόμα ευρωπαϊκή χώρα, ενδεχομένως ανήκουν στην κατεύθυνση αυτή».

Άλλος δημοσιογράφος ρώτησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο με αφορμή το ρεπορτάζ των Financial Times, αν η Ρωσία βρίσκεται πίσω από τις παρακολουθήσεις.

Καθώς σύμφωνα με την έγκριτη εφημερίδα άτομο από το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού υποστήριξε πως οι «σκοτεινές δυνάμεις» που προσπάθησαν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα, είναι υπαινιγμός για τη Ρωσία.

Ο Γιάννης Οικονόμου, απέφυγε να απαντήσει «δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο προς την κατεύθυνση αυτή. Βρίσκεται σε διερεύνηση η της υπόθεση» είπε ενισχύοντας τα σενάρια συνωμοσίας που η κυβέρνηση πορεύεται στο απόηχο του σκανδάλου των παρακολουθήσεων.

Πηγή: left.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης

Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη,...

Κατεστραμμένο CD Καραϊβάζ, κατεστραμμένος φάκελος Ανδρουλάκη! – Πέφτει μεγάλο δούλεμα!

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Η είδηση που δημοσίευσε το...

Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στη διαφθορά καταγράφει το Ευρωβαρόμετρο

Πάνω από τα δύο τρίτα των πολιτών στην Ευρωπαϊκή...

Ξεσηκωμός ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για την ψυχική υγεία και απεξάρτηση

Την ώρα που έχει ξεσηκωθεί ολόκληρη η κοινωνία απέναντι...
Διαφήμιση