Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στήνει συνωμοσίες με «σχέδια ανωμαλίας» και δείχνει Ρωσία

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ηκυβέρνηση Μητσοτάκη βαδίζει πλέον σε επικίνδυνα για τη Δημοκρατία μονοπάτια. Στην ίδια γραμμή και τα λόγια του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου που υποστήριξε πως υπάρχουν «σχέδια ανωμαλίας που απεργάζονται ορισμένοι».

Σε ερώτηση που δέχθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών αναφορικά με το ποια είναι αυτά τα σχέδια ανωμαλίας και ποιοι τα απεργάζονται ο Γιάννης Οικονόμου, για άλλη μια φορά επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι αυτά τα σενάρια υπάρχουν και τα απεργάζονται «όσες δυνάμεις θεωρούν ότι θα βγουν κερδισμένες από την αστάθεια σε μία ακόμα ευρωπαϊκή χώρα, ενδεχομένως ανήκουν στην κατεύθυνση αυτή».

Άλλος δημοσιογράφος ρώτησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο με αφορμή το ρεπορτάζ των Financial Times, αν η Ρωσία βρίσκεται πίσω από τις παρακολουθήσεις.

Καθώς σύμφωνα με την έγκριτη εφημερίδα άτομο από το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού υποστήριξε πως οι «σκοτεινές δυνάμεις» που προσπάθησαν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα, είναι υπαινιγμός για τη Ρωσία.

Ο Γιάννης Οικονόμου, απέφυγε να απαντήσει «δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο προς την κατεύθυνση αυτή. Βρίσκεται σε διερεύνηση η της υπόθεση» είπε ενισχύοντας τα σενάρια συνωμοσίας που η κυβέρνηση πορεύεται στο απόηχο του σκανδάλου των παρακολουθήσεων.

Πηγή: left.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Η ακρίβεια αφαίρεσε έναν ολόκληρο μισθό

Πάνω από 1.000 ευρώ το χρόνο κόστισε στον μέσο...

Στέφανος Κασσελάκης σε ΑΔΕΔΥ: Αυξήσεις 10% και επαναφορά 13ου και 14ου μισθού

Την αμέριστη στήριξή του στην αυριανή απεργία της ΑΔΕΔΥ...

Μαύρη τρύπα στις αρχές του Κράτους Δικαίου

Είναι να απορεί κανείς με την αβάσταχτη ελαφρότητα με...

Σύγκρουση Μαρινάκη – Ανδρουλάκη για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Ανταλλαγή πυρών μεταξύ κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ έφερε σήμερα η...
Διαφήμιση