Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει τελειώσει

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Οπολιτικός χρόνος της κυβέρνησης έχει τελειώσει. Και οι ίδιοι καταλαβαίνουν ότι έτσι όπως είναι τα πράγματα, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να ανατρέψουν τη ραγδαία τους πτώση. Κάθε μέρα που περνάει τα πράγματα θα γίνονται ακόμα χειρότερα γι’ αυτούς. Κι αυτό δεν αντιμετωπίζεται με άλλον τρόπο εκτός από εκλογές.

Η κοινωνία έχει πλέον ολοκληρωμένη άποψη για τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη και κανένα επικοινωνιακό κόλπο, καμία λίστα Πέτσα δεν πρόκειται να την αλλάξει. Ο κόσμος θυμάται.

Θυμάται την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και την εγκατάλειψη του ΕΣΥ που οδήγησε σε ρεκόρ θανάτων. Θυμάται την έκθεση Τσιόδρα-Λύτρα για τις ΜΕΘ που χρειάζονται και την οποία το επιτελικό κράτος έχασε. Θυμάται το όργιο κερδοσκοπίας των ιδιωτών της Υγείας και το πάρτι των απευθείας αναθέσεων.

Κι ακόμα θυμάται ποιος ψήφισε να πληρώνονται οι υπερωρίες των εργαζομένων σε ρεπό. Ποιος «τακτοποίησε» το αφορολόγητο για μεταβιβάσεις περιουσιών έως 800.000 ευρώ.

Ποιος κατάργησε τον συμπληρωματικό ΕΝΦΙΑ για τις πολύ μεγάλες ιδιοκτησίες. Και κυρίως θυμάται ποιος την παρέδωσε όμηρο στους κερδοσκόπους της ενέργειας και στη ρήτρα. Και πόσο βάναυσα υποτίμησε τη νοημοσύνη της την ώρα που τα γκόλντεν μπόις της ΔΕΗ παρτάρουν με μπόνους εκατομμυρίων και χτίζουν πολυτελείς βίλες με τα κέρδη τους.

Είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Και έπειτα από όλα αυτά και άλλα τόσα, είναι αδύνατο να συνεχίσει στη διακυβέρνηση της χώρας. Ο χρόνος της μετράει ήδη αντίστροφα.

*Το κύριο άρθρο στην εφημερίδα “Η ΑΥΓΗ”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τέμπη: Ραγδαίες εξελίξεις προαναγγέλλουν οι συγγενείς μετά το μπάζωμα – Πάνε με φάκελο στη Δικαιοσύνη

Στη Δικαιοσύνη έχοντας στα χέρια ένα υπόμνημα με πέντε αμείλικτα ερωτήματα πηγαίνουν αύριο,...

Οι γαλλικές εκλογές, ο Βορίδης και οι… ελαττωματικές ιδέες της Αριστεράς

Την εκτίμηση ότι όλη η Ευρώπη στρέφεται ουσιαστικά προς...

Καρτερός: Ο Κασσελάκης, ο Τσίπρας και τα πηγάδια

Η καμπάνα δεν χτυπάει όμως μόνο για τον Τσίπρα,...
Διαφήμιση