Η γίδα στην πλάτη

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Στις 29.7.2022, ο Ανδρουλάκης ενημέρωσε την ΑΔΑΕ ότι έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την παρακολούθησή του με το λογισμικό Predator. Εκείνη τη στιγμή δεν ξέραμε ότι παρακολουθείται και από την ΕΥΠ. Ο Κοντολέων όμως το ήξερε. Την ίδια εκείνη μέρα, με δική του εντολή καταστράφηκε το μηχάνημα παρακολούθησης τον Ανδρουλάκη. Και ο ίδιος διαβεβαίωσε την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ότι δεν παρακολουθούνται πολιτικά πρόσωπα. Δηλαδή είπε ψέματα. Όλα την ίδια μέρα.

Η Ν.Δ. ισχυρίζεται πως πρόκειται για σατανική σύμπτωση και πως η ημερομηνία καταστροφής του μηχανήματος ήταν προαποφασισμένη. Απλώς όλα τα άλλα συνέπεσαν. Για να το τεκμηριώσουν, οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας παρουσίασαν στην Εξεταστική έγγραφο της ΕΥΠ που λέει ότι η προγραμματισμένη ημερομηνία καταστροφής είναι η 29η.7.2022.

Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, που κατέθετε εκείνη την ώρα, παρουσίασε το ίδιο έγγραφο στο οποίο δεν αναφέρεται ημερομηνία καταστροφής. Και έτσι είμαστε αντιμέτωποι με το γεγονός ότι στην Εξεταστική οι βουλευτές της Ν.Δ. εμφανίζονται να καταθέτουν έγγραφα που όχι μόνο είναι απόρρητα -και δεν δικαιολογείται να έχουν στην κατοχή τους-, αλλά επιπλέον είναι και παραποιημένα. «Όλα στο φως», που είπε και ο Μητσοτάκης

Είμαστε αντιμέτωποι με καταστάσεις παρακράτους. Η Ευρώπη βοά. Και η κυβέρνηση γελοιοποιείται όλο και περισσότερο στην προσπάθειά της να συγκαλύψει, να διαστρεβλώσει να συμψηφίσει. Η γίδα στην πλάτη βελάζει εκκωφαντικά και είναι πλέον περίοπτη. Δεν υπάρχει γλιτωμός για το καθεστώς Μητσοτάκη.

*Το κύριο άρθρο στην εφημερίδα “Η ΑΥΓΗ”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τα οικονομικά φόρουμ (βλέπε Δελφοί) και οι «Πυθίες» της συμφοράς

*Γράφει ο Αντρέας Παναγόπουλος - Παρακολουθώ, τα τελευταία 9...

Τα παράλογα της στεγαστικής κρίσης

Αν εμπιστευόμασταν τυφλά το αόρατο χέρι της αγοράς, όπως...

Βρυξέλλες: Η Ούρσουλα, το «τρίγωνο της Βαϊμάρης», η εναλλακτική του Ντράγκι και ο… Μητσοτάκης!

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Έντονο παρασκήνιο κορυφής στις...

Το μήνυμα του Ιράν που δεν θέλουν να διαβάσουν ούτε ο επικίνδυνος Νετανιάχου, ούτε ο υποκριτής Μπάιντεν

Ανεξάρτητα από τα επιχειρησιακά αποτελέσματα της μαζικής επίθεσης του...
Διαφήμιση