Γιατί «εξαφανίστηκε» ο πρωθυπουργός;

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής – “Με νύχια και με δόντια”, μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το κομμάτι, δείχνει ο πρωθυπουργός να θέλει να κρατηθεί εκτός κάδρου στο θέμα της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τις τεράστιες ευθύνες για την κάθοδο των Κροατών δολοφόνων έως το γήπεδο της ΑΕΚ, με την ΕΛΑΣ να γνωρίζει τα πάντα, αλλά να …αδιαφορεί!

Μέχρι στιγμής, το μόνο που μάθαμε από το Μαξίμου είναι πως ο πρωθυπουργός δέχτηκε τα συλλυπητήρια του Κροάτη ομολόγου του!

Δεν γνωρίζουμε, για παράδειγμα, αν διέκοψε τις διακοπές του και επέστρεψε στο Μαξίμου ή εάν τις συνεχίζει και με ποιο σκεπτικό.

Προφανώς, ο αρμόδιος υπουργός, όταν δηλώνει ότι δεν παραιτείται είναι σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό!

Προφανώς το Μαξίμου θεωρεί ότι “μπόρα είναι και θα περάσει”, δεν χρειάζεται να μπλεχτεί ο πρωθυπουργός και να αναλάβει πολιτικό κόστος, “στραπατσάροντας” την πολιτική του εικόνα.

Προφανώς, ο πρωθυπουργός προγραμματίζει, αφού “περάσουν τα δύσκολα”, να εμφανιστεί και να εξαγγείλει -ξανά- μέτρα για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας! Ή, εφόσον το κλίμα βαρύνει πολύ, να προχωρήσει σε καρατομήσεις, ώστε να κερδίσει πολιτικό κεφάλαιο ο ίδιος!

Η τακτική παρόμοια και προβλεπτή πλέον, στηριγμένη αυτή τη φορά στην αλαζονεία της δεύτερης εκλογικής νίκης και, κυρίως, στη διάλυση της αντιπολίτευσης!

Μόνο που κάνει λάθος όποιος πιστεύει ότι με παλιό εισιτήριο μπορεί να ταξιδεύσει ξανά!

Πηγή: ieidiseis.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

21η Απριλίου 1967 / «Η Ιστορία κάτι χρωστάει στα θύματα της χούντας και στις οικογένειές τους»

*Συνέντευξη του συγγραφέα Δημήτρη Βεριώνη στον Δημήτρη Κανελλόπουλο -...

Έτσι μας φόρτωσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη ζημιά 42,4 € από τις τράπεζες

*Της Μαριάννας Τόλια - Η κυβέρνηση πανηγύρισε για τα...
Διαφήμιση