Γιάννης Μαντζουράνης: «Οι δύο κίνδυνοι για το Έθνος που πρέπει να αντιμετωπίσουμε» (βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

*Συνέντευξη στον Πάρι Καρβουνόπουλο*

«Δύο είναι οι κίνδυνοι για το  ελληνικό Έθνος που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε: το δημογραφικό και η τουρκική απειλή».

Ο κ.Γιάννης Μαντζουράνης, δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νότιο τομέα της Αττικής, μιλά με καθαρό λόγο για τα ελληνοτουρκικά και τις εθνικές απειλές.

Επισημαίνει ότι η αποκλιμάκωση που παρατηρείται μετά από τους σεισμούς στην Τουρκία δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει. Η Άγκυρα έχει συγκεκριμένους στόχους που είναι όλοι ενάντια στα εθνικά συμφέροντα.

Ο κ.Μαντζουράνης στην αρχή της συζήτησης μιλά για την παρουσία του πρωθυπουργού στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη αλλά και για όσα είπε και έκανε μετά από την τραγωδία των Τεμπών.

Κατηγορεί τον κ.Μητσοτάκη ότι «συμπεριφέρεται ως πριγκιπόπουλο» το οποίο «τελείως αντιθεσμικά επέλεξε να ανακοινώσει εκλογές μέσω μια φιλικής του τηλεοπτικής εκπομπής».

Σχολιάζει όσα είπε περί «θυσίας» στα Τέμπη και επικαλείται «την ιστορία του Έθνους μας η οποία ποτέ δεν είχε να κάνει με ανθρωποθυσίες».

Μιλά επίσης για τη Δικαιοσύνη ,τις αποφάσεις και τις κινήσεις της που συχνά το τελευταίο διάστημα ενόχλησαν την κοινή γνώμη. Υποστηρίζει ότι η κυβερνητική αλλαγή θα «απελευθερώσει τη Δικαιοσύνη». Προαναγγέλει νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές! Πριν από τις εκλογές όπως λέει. «Δεν θα κοιμηθούν ήσυχοι, ούτε ο κ.Μητσοτάκης, ούτε ο κ.Ντογιάκος ,μέχρι τις εκλογές» δηλώνει.

Πηγή: militaire.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

21η Απριλίου 1967 / «Η Ιστορία κάτι χρωστάει στα θύματα της χούντας και στις οικογένειές τους»

*Συνέντευξη του συγγραφέα Δημήτρη Βεριώνη στον Δημήτρη Κανελλόπουλο -...

Έτσι μας φόρτωσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη ζημιά 42,4 € από τις τράπεζες

*Της Μαριάννας Τόλια - Η κυβέρνηση πανηγύρισε για τα...
Διαφήμιση