Ερωτήματα για τον χρόνο θανάτου του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη που δημοσίευσε το Ιπποκράτειο

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Με ανακοίνωση του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης έγινε γνωστό, νωρίτερα το πρωί της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου, ότι ο 16χρονος Κώστας Φραγκούλης έχασε τη μάχη για τη ζωή. Ωστόσο ερωτήματα προκαλεί ο χρόνος θανάτου που αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν που δημοσιεύτηκε από το Ιπποκράτειο.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, ο 16χρονος νοσηλευόταν από τις 5 Δεκεμβρίου μετά από τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα. Το νοσοκομείο μέχρι και τη σημερινή ανακοίνωση του θανάτου του 16χρονου δεν είχε εκδώσει κάποιο άλλο ανακοινωθέν προκαλώντας αντιδράσεις. Το νοσοκομείο αναφέρει ότι «ο ασθενής απεβίωσε στις 10:10 π.μ.».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δωμάτιο στο οποίο νοσηλευόταν ο 16χρονος ήταν φρουρούμενο όλο το 24ωρο από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας κατά τις 8 ημέρες νοσηλείας του, και μόνο συγκεκριμένα μέλη της οικογένειας μπορούσαν να το προσεγγίσουν.

Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσιεύματα, χθες κατά τα μεσάνυχτα, έγινε γνωστό ότι στη Θεσσαλονίκη δόθηκε προφορική εντολή από τη ΓΑΔΘ για προγραμματισμό διμοιριών επιφυλακής ενώ ανακλήθηκαν ρεπό και ενημερώθηκαν τηλεφωνικά τα αστυνομικά τμήματα διαφόρων περιοχών να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Δημοσίευμα του ιστοτόπου zougla.gr με χρόνο δημοσίευσης 00:17 χθες βράδυ

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, εμφανίστηκε σε σειρά δικτυακών μέσων στιγμιότυπο οθόνης που απεικόνιζε την παραπάνω εντολή όπως αυτή διανεμήθηκε υπηρεσιακά χωρίς όμως να διευκρινίζεται ο χρόνος διανομής.

Πηγή: politicus.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τσίπρας: Η νέα προοδευτική κυβέρνηση θα βάλει στοπ στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Συνάντηση με την Πρωτοβουλία για το δημόσιο νερό που...

Σταύρο, οι ερωτήσεις που ξέχασες

*Γράφει ο Νίκος Μωραΐτης - Ξέρετε πώς ένιωσα χθες...

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα: Τι πραγματικά συμβαίνει στην πολυδιαφημισμένη Αστυπάλαια

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα. Τι πραγματικά συμβαίνει...
Διαφήμιση