Έρευνα Prorata: Ο Μητσοτάκης ήξερε τα πάντα για τον Πάτση λένε 8 στους 10

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Τις τεράστιες ευθύνες του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σκάνδαλο Πάτση αναδεικνύουν οι πολίτες όπως προκύπτει σε έρευνα της Prorata για λογαριασμό του newsbomb.gr. Στην ίδια έρευνα οι ερωτηθέντες αποδομούν πλήρως το περίφημο «καλάθι του νοικοκυριού» καθώς 9 στους 10 το χαρακτηρίζουν αναποτελεσματικό.

Συγκεκριμένα, το 80% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας γνώριζε τις δραστηριότητες του Ανδρέα Πάτση και δεν διέγραφε τον βουλευτή, έναντι του μόλις 16% που θεωρεί ότι δεν τις γνώριζε και πως με το που τις έμαθε τον διέγραψε.

Μάλιστα ακόμα και το 42% όσων αισθάνονται εγγύτερα στην ΝΔ θεωρεί ότι η κυβέρνηση γνώριζε για τις δραστηριότητες του βουλευτή της.

Επίσης, σχεδόν 8 στους 10 διατηρούν την γνώμη ότι οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Πάτση δεν ήταν νόμιμες, με μόλις 2 στους 10 να εκτιμούν ότι ήταν νόμιμες αλλά όχι και ηθικές, με τη συγκεκριμένη άποψη να έχει καθολικό χαρακτήρα, διαπερνώντας και όσους/ες αισθάνονται εγγύτερα στη ΝΔ.

Πρόκειται για ηχηρό ράπισμα στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε άγνοια.

Αναφορικά με το «καλάθι του νοικοκυριού» και τις πρώτες εντυπώσεις από την εφαρμογή του μέτρου, τα αποτελέσματα είναι αποκαλυπτικά: To 87% των ερωτώμενων θεωρεί ότι πρόκειται για ένα όχι ιδιαίτερα ή καθόλου ανακουφιστικό μέτρο, έναντι του 12% (προερχόμενο από τη δεξαμενή των δυνητικών ψηφοφόρων του κυβερνώντος κόμματος) που το θεωρεί, είτε αρκετά, είτε πολύ ανακουφιστικό μέτρο.

Τα αποτελέσματα εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος κάθε εβδομάδα επιδίδεται σε κακοστημένα σόου στην προσπάθειά του να πείσει τους πολίτες για το «καλάθι του νοικοκυριού».

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ν. Παπαθανάσης: Για χρέος 2 εκατ. € πλήρωσε 50.000… και καθάρισε – Αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Καταρχάς η συνταρακτική είδηση: Ο Νικόλαος Παπαθανάσης, ο δόλιος...

Διονύσης Τεμπονέρας: Οι συνταξιούχοι και το επίδομα της προσωπικής διαφοράς

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες, για τις αυξήσεις...

Η επανεκκίνηση των τρένων δεν προχωρά στη δεύτερη φάση – Τεράστια ακόμα τα προβλήματα

Ανυπέρβλητα, όπως φαίνεται, είναι τα τεράστια προβλήματα που καταγράφονται...

Θεανώ Φωτίου: Ούτε πρωτόκολλα, ουτε ειδκά εκπαιδευμένο προσωπικό στις Δομές ανηλίκων

H καταγγελία για βιασμό της 14χρονης που φιλοξενείται σε...
Διαφήμιση