Επικεφαλής RenewEurope για υποκλοπές: Δεν ανεχόμαστε παραβίαση δικαιωμάτων σε καμία χώρα

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Εξακολουθεί να εκθέτει διεθνώς τη χώρα το σκάνδαλο των υποκλοπών και η προκλητική στάση που τηρούν το Μαξίμου και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Το νέο χτύπημα έρχεται αυτή τη φορά από τον επικεφαλής της ευρωομάδας του RenewEurope, με το οποίο συμπορεύεται ο πρώην ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Γιώργος Κύρτσος.

Στη σκιά των αποκαλύψεων για την παρακολούθησή του, ο Στεφάν Σεζουρνέ παίρνει θέση και καλεί την ελληνική δικαιοσύνη να αναλάβει τις ευθύνες της.

Ο Γάλλος πολιτικός, με ανάρτησή του στο Twitter χαρακτήρισε την υποκλοπή σε βάρος του Γιώργου Κύρτσου ως «βαθιά ανησυχητική» για να προσθέσει ότι «καμία χώρα της ΕΕ δεν μπορεί να ανεχθεί τέτοια παραβίαση των δικαιωμάτων της δημοκρατικής αντιπολίτευσης».

«Η υποκλοπή του ευρωβουλευτή μας Γιώργου Κύρτσου είναι βαθιά ανησυχητική. Η ελληνική δικαιοσύνη και οι ανεξάρτητες αρχές πρέπει να το διερευνήσουν πλήρως. Καμία χώρα της Ε.Ε. δεν μπορεί να ανεχθεί τέτοια παραβίαση των δικαιωμάτων της δημοκρατικής αντιπολίτευσης» η πλήρης ανάρτηση του επικεφαλής του Renew Europe.

Μετά την παρέμβαση του Σεζουρνέ, ο Γιώργος Κύρτσος έγραψε στο Twitter ότι αυτή είναι η πρώτη ευρωπαϊκή αντίδραση μετά την τεκμηρίωση της παρακολούθησής του από την ΑΔΑΕ.

Πηγή: efsyn.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ: Θεωρίες συνωμοσίας; Όχι ακριβώς πια

*Του Θέμη Τζήμα - Πριν κάποιο καιρό είχαμε γράψει...

Ο Μητσοτάκης λέει αντίο στην αυτοδυναμία, κρίσιμη η εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ…

*Γράφει ο Γιώργος; Καρελιάς - Το πολιτικό τοπίο μετά...
Διαφήμιση