ΕΟΔΥ: Έκαναν αντιπρόεδρο γιατρό που έβριζε την Λινού και ευχόταν να πέσει αεροπλάνο με βουλευτές

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Έκαναν αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ τον γιατρό που είχε χαρακτηρίσει «γίδια» τους Έλληνες ευρωβουλευτές και βουλευτές, ευχόμενος να πέσει το αεροπλάνο τους, ενώ είχε επιτεθεί χυδαία στην Αθηνά Λινού.

Πρόκειται για τον Σπύρο Σαπουνά ο οποίος αναβαθμίστηκε και είναι πλέον αντιπρόεδρος αρμόδιος για μη μεταδοτικά νοσήματα. Ο Σπύρος Σαπουνάς, μέχρι σήμερα προϊστάμενος διεύθυνσης του ΕΟΔΥ είχε χαρακτηρίσει πριν από τρία χρόνια γίδια βουλευτές και ευρωβουλευτές, ενώ είχε ευχηθεί να πέσει το αεροπλάνο που τους μετέφερε καθώς όπως ισχυριζόταν θα είναι «όφελος για τη χώρα».

«Παίρνεις πτήση από Στοκχόλμη για Βρυξέλλες. Κανένας Έλληνας και η επιβίβαση ολοκληρώνεται σε πέντε λεπτά χωρίς προβλήματα. Από Βρυξέλλες για Αθήνα μόνο Έλληνες, βουλευτές ευρωβουλευτές και λοιπά γίδια και λες αν πέσει το αεροπλάνο λογικά όφελος θα είναι αυτό για τη χώρα» είχε γράφει στο Facebook πριν αναγκαστεί να διαγράψει άρον άρον την ανάρτηση.

Σύμφωνα με το ieidiseis.gr, ο Σπύρος Σαπουνάς είναι εμπλεκόμενος και στην υπόθεση των οροθετικών γυναικών καθώς τον Μάιο του 2012 ως γιατρός ήταν αυτός που χωρίς την συγκατάθεση των γυναικών πήρε αίμα, βεβαίωσε ότι είναι οροθετικές και μετά έδωσε τα στοιχεία στην αστυνομία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Ανδρέα Λοβέρδου και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Υπενθυμίζεται ότι οι γυναίκες φυλακίστηκαν ενώ μετά από χρόνια αθωώθηκαν.

Ο καθηγητής Θεόδωρος Λύτρας σε tweet του αναφορικά με την αναβάθμιση του Σπ. Σαπουνά σχολιάζει ότι «η συγγνώμη που είχε ζητήσει το 2016 ο συγχωρεμένος Θ. Ρόζενμπεργκ εκ μέρους του ΚΕΕΛΠΝΟ για τη διαπόμπευση των οροθετικών γυναικών, σήμερα με το διορισμό του νέου ΔΣ του ΕΟΔΥ αναιρέθηκε εμπράκτως. Κρίμα!».

Ο Σπύρος Σαπουνάς είχε επιτεθεί χυδαία τον Νοέμβριο του 2021 στην Αθηνά Λινού καθώς είχε ενοχληθεί από τη δήλωσή της ότι  θα υπήρχαν 3.000 λιγότεροι θάνατοι στα μέσα μεταφοράς αν είχαν ληφθεί μέτρα. Μεταξύ άλλων είχε χαρακτηρίσει τις δηλώσεις της «σαχλαμάρες», λέγοντας ότι η κ. Λινού έχει συνταξιοδοτηθεί και θέτοντας θέμα «πολιτικών φρονημάτων».

Τότε ο ΕΟΔΥ με ανακοίνωσή του είχε αδειάσει τον Σπ. Σαπουνά, τονίζοντας ότι ο οργανισμός εκπροσωπείται ρητά από το Διοικητικό του Συμβούλιο, και ότι οι δηλώσεις ή άλλες ενέργειες των υπάλληλων του αφορούν αποκλειστικά τον ίδιο και υπόκειται κατά περίπτωση και στον προβλεπόμενο υπηρεσιακό έλεγχο.

Πηγή: avgi.gr – Με πληροφορίες από ieidiseis.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Για ένα μαζικό αντιπολεμικό κίνημα

*Του Αλέξανδρου Γούλα - Η μητέρα των μαχών τη...

Σωκράτης Φάμελλος: Οικονομικό αλλά και πολιτικό σκάνδαλο το Flyover στη Θεσσαλονίκη

Σημεία και τέρατα που συνιστούν οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο το έργο...

Αύξηση μισθών, εργασία με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια

*Γράφει η Μαρία Καραμεσίνη - Χωρίς αύξηση μισθών και...
Διαφήμιση