Έλον Μασκ για Ελλάδα: ‘Ερχεται δημογραφική κατάρρευση λόγω του χαμηλού ποσοστού γεννήσεων

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας της τεχνολογίας, Έλον Μασκ, με ανάρτησή του επισημαίνει τον κίνδυνο της πληθυσμιακής κατάρρευσης στην Ελλάδα, λόγω των χαμηλών ποσοστών γεννήσεων.

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του «Χ», της Tesla και της SpaceX, έγραψε πως «η Ελλάδα είναι μία από τις δεκάδες χώρες που βιώνουν πληθυσμιακή κατάρρευση λόγω των χαμηλών ποσοστών γεννήσεων» και αναπαρήγαγε σχετική ανάρτηση με δημοσίευμα του The Peoples Voice με τίτλο: «Κατάρρευση πληθυσμού διαφαίνεται στην Ελλάδα καθώς οι ξαφνικοί θάνατοι εκτινάσσονται στα ύψη και η γονιμότητα πέφτει σε επίπεδα ρεκόρ».

Και αναφέρεται στο μήνυμα που αναδημοσιεύει ο Μάσκ: «Η Ελλάδα προβλέπεται να γίνει η πρώτη χώρα που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση”, καθώς οι ξαφνικοί και απροσδόκητοι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται στα ύψη σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ τα ποσοστά γονιμότητας έχουν πέσει σε επίπεδα χαμηλότερα από ό,τι οι ειδικοί πίστευαν προηγουμένως πιθανά.

Η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά, οι θρόμβοι αίματος και οι καρκίνοι ταχείας εμφάνισης μεταξύ – κατά τα άλλα – υγιών νέων προκάλεσαν την αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες οδηγούν το ποσοστό γεννήσεων να πέσει κάτω, καταγράφοντας το χαμηλότερο αριθμός γεννήσεων σε σχεδόν έναν αιώνα. Η προοπτική της πληθυσμιακής κατάρρευσης στην Ελλάδα είναι μια “ωρολογιακή βόμβα” και μια “εθνική απειλή” σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη».

Πηγή: ieidiseis.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τέμπη: Ραγδαίες εξελίξεις προαναγγέλλουν οι συγγενείς μετά το μπάζωμα – Πάνε με φάκελο στη Δικαιοσύνη

Στη Δικαιοσύνη έχοντας στα χέρια ένα υπόμνημα με πέντε αμείλικτα ερωτήματα πηγαίνουν αύριο,...

Οι γαλλικές εκλογές, ο Βορίδης και οι… ελαττωματικές ιδέες της Αριστεράς

Την εκτίμηση ότι όλη η Ευρώπη στρέφεται ουσιαστικά προς...

Καρτερός: Ο Κασσελάκης, ο Τσίπρας και τα πηγάδια

Η καμπάνα δεν χτυπάει όμως μόνο για τον Τσίπρα,...
Διαφήμιση