Εκθετοι και κατάπτυστοι

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε προχθές ότι καμία πράξη της Ελ. Τουλουπάκη και του Δ. Παπαγγελόπουλου που σχετίζεται με τη διερεύνηση της Novartis δεν είναι αξιόποινη. Επίσης απάλλαξε από κάθε κατηγορία τους εισαγγελείς-βοηθούς της Τουλουπάκη, όλους τους δημοσιογράφους και τους εκδότες που βρέθηκαν κατηγορούμενοι για δημοσιεύματα σχετικά με την υπόθεση.

Όλο το κατηγορητήριο-φαρσοκωμωδία με τις συμμορίες, τους εκβιασμούς, τους στημένους κουκουλοφόρους μάρτυρες πήγε στα σκουπίδια. Και η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι έκθετη.

Έκθετη για την τεράστια επιχείρηση πολιτικής αλητείας που στήθηκε με την Προανακριτική της Βουλής. Και στην οποία πολιτικοί ευθέως εμπλεκόμενοι με τη Novartis, χρησιμοποιώντας εξίσου εμπλεκόμενους μάρτυρες, μαγείρεψαν όλο αυτό το απίστευτο παραμύθι. Για να τιμωρήσουν εισαγγελείς και δημοσιογράφους που έκαναν τη δουλειά τους, αλλά και να μπλοκάρουν τη διερεύνηση του σκανδάλου, απειλώντας τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος.

Έκθετη για την ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη με την οποία αφαίρεσαν τη δικογραφία Novartis από την εισαγγελέα Διαφθοράς και μεθόδευσαν την αρχειοθέτηση των εκκρεμών υποθέσεων.

Έκθετη για την κατάπτυστη δήλωση του Κ. Μητσοτάκη μέσα στη Βουλή ότι είναι «υπόκοσμος» και «συμμορία» οι διωκόμενοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι σήμερα δεν κατηγορούνται για τίποτα.

Έκθετη για τον διασυρμό της χώρας στους διεθνείς θεσμούς.

Αλλά, κυρίως, έκθετη γιατί η Δικαιοσύνη αναγνώρισε ότι οι πολιτικές διαστάσεις του σκανδάλου Novartis είναι υπαρκτές. Και όλα αυτά έγιναν για τη συγκάλυψή του. Τώρα θα κουβαλήσουν και αυτό μέχρι τις εκλογές.

*Το κύριο άρθρθ στην εφημερίδα “Η ΑΥΓΗ” (2/7/2022)

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Προκλητικός ο Μητσοτάκης και στον ΟΗΕ / Ξέχασε την Πύλο αλλά θυμήθηκε το Μάτι

Με έμμεση αμφισβήτηση της προτεραιότητας του ΟΗΕ για ειρήνη, στην...

Γραμματείς ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Προχωράμε ενωμένοι μπροστά, απομονώνουμε τις ακραίες φωνές

«Όλο το προηγούμενο διάστημα, επιλέξαμε συνειδητά να μην κάνουμε...

Η λίμνη Κάρλα είναι πλέον μεγαλύτερη και από την πρώτη σε έκταση Τριχωνίδα

Η λίμνη Κάρλα, που «φούσκωσε» επικίνδυνα από την κακοκαιρία Daniel εκτόπισε...

Προκλητικός ο Ερντογάν για διχοτόμηση της Κύπρου και μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, με φόντο τη Γενική Συνέλευση του...
Διαφήμιση