Έφη Αχτσιόγλου: “Μαζί για τους αγώνες που έρχονται”

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Η επόμενη Κυριακή θα είναι καθοριστική. Θα καθορίσει αν τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας θα τους δώσουμε με πολιτικούς όρους ή όχι Τους αγώνες στο πραγματικό πεδίο. Στη Βουλή και στην κοινωνία» σημείωσε η Έφη Αχτσιόγλου σε δηλώσεις της μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Σήμερα είναι μία μεγάλη βραδιά για την παράταξή μας. 146.000 πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την ενίσχυση της προοδευτικής παράταξης, για την ενδυνάμωση της αριστεράς στη σύγχρονη εποχή. Για ένα κόμμα που θα είναι ισχυρό, που θα είναι σύγχρονο, που θα μπορεί να μας οδηγήσει και πάλι στη νέα νικηφόρα πορεία» ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου και συμπλήρωσε:

«Σας ευχαριστώ όλες και όλους. Ήταν η καλύτερη απάντηση στους κήρυκες της ηττοπάθειας. Είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι σε όσους επιτίθεται στις αξίες μας που όλοι υπηρετούμε με πρωτεργάτη τον Αλέξη Τσίπρα. Σας καλώ τώρα να προσέλθετε στις κάλπες και την επόμενη Κυριακή. Θα είναι καθοριστική. Θα καθορίσει αν τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας θα τους δώσουμε με πολιτικούς όρους ή όχι. Μιλώ για τους αγώνες στο πραγματικό πεδίο. Στη Βουλή και στην κοινωνία. Αν θα τους δώσουμε με όρους σοβαρότητας, εμπειρίας και ευθύνης. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων. Έχουμε ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό να είμαστε ειλικρινείς. Για το τι θέλουμε και πώς θα το επιτύχουμε. Και αυτό που θέλουμε είναι να νικήσουμε το καθεστώς της δεξιάς. Και θα το πετύχουμε αν έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας, στην κοινή μας πορεία και στους αγώνες που δώσαμε μαζί. Μαζί λοιπόν για τους αγώνες που έρχονται και για τη ζωή που μας αξίζει».

Πηγή: avgi.gr

Φωτογραφία: EUROKINISSI

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Γιατί κυβέρνηση και περιφερειάρχες δεν χρηματοδοτούν έργα προσαρμογής στην κλιματική κρίση;

*Του Γιάννη Μυλόπουλου - Το χαρακτηριστικό της κλιματικής κρίσης...

Κακοκαιρία Elias: Επικίνδυνη κατάσταση στην Εύβοια – Μεγάλες ζημιές και εγκλωβισμοί

Δύσκολες ώρες για τις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας καθώς φούσκωσε το...

ΣΥΡΙΖΑ: Οι ωδίνες της επόμενης μέρας

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., παρά τη συντριπτική ήττα του σε δύο...

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς αντιπολίτευση;

*Γράφει ο Ηλίας Γεροντόπουλος - Στην Ελλάδα που κάθε...
Διαφήμιση