Δυο τρομάρες κουρελού

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

*Γράφει ο Θανάσης Καρτερός – Το καινούργιο είναι ότι ο Τσακαλώτος ερωτοτροπεί με την ιδέα να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ. (Ο Τσακαλώτος! Πιο Ευρώπη, πεθαίνεις…). Αυτό ήρθε να «ραφτεί» με τον φράχτη που θέλει ο Τσίπρας να γκρεμίσει. Ο ένας να μας βγάλει από το ευρώ, ο άλλος να βάζει μετανάστες και πρόσφυγες. Και τα δυο μαζί ήρθαν να «ραφτούν» με τους λογαριασμούς του Σκυλακάκη για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Μια χαρά, και κυρίως δυο τρομάρες κουρελού. Πάμε σε Μνημόνια αν βγει ο εξαποδώ. Το επιβεβαιώνει και ο ξάδελφος μιας κουμπάρας μου, που έχει έναν φίλο στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Ορίστε, επιδεικνύει το λαδόχαρτο στην τηλεόραση ο εθνικός λογιστής. Όπερ, έδει, δείξαι.

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν ότι οι Μητσοτάκης και Σία σέρνουν τη χώρα στις πιο μαύρες παραδόσεις της Δεξιάς. Τότε οι αριστεροί ήθελαν να μας βγάλουν από τη Δύση. Τώρα από το ευρώ. Τότε τους έδερναν γιατί ήθελαν να μαγαρίσουν με Βούλγαρους την Ελλάδα. Τώρα δεν τους δέρνουν ακόμα, αλλά τους κολλάνε στον φράχτη γιατί θέλουν να μας μαγαρίσουν με μελαψούς. Τότε ο κουμπάρος της κουμπάρας πληρωνόταν για να αποδείξει λογιστικώς ότι με όσα έκαναν και ζητούσαν οι απάτριδες -απεργίες, υπέρογκες αυξήσεις, οκτάωρα, δημόσια Παιδεία και Υγεία κ.λπ.- ήθελαν να χρεοκοπήσουν τη χώρα. Τώρα ο Σκυλακάκης αντιγράφει τον παππού του, υπερυπουργό του Μεταξά.

Για την Ιστορία, τα ίδια έκαναν -Μητσοτάκης πατήρ…- όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στην ηλικία της αθωότητας. Και ύποπτες σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες του φόρτωσαν, και τη 17Ν, και ερωτοτροπίες με «κομμουνιστικές χώρες». Αφήστε τα λογιστικά α λα Σκυλακάκη για την οικονομική του πολιτική. Ακόμα και σήμερα ο Αντρέας φταίει γιατί χρεοκοπήσαμε δεκαπέντε χρόνια μετά τον θάνατό του. Και με όλα αυτά δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία: σ’ αυτήν την κουρελού θα περπατάμε μέχρι τις εκλογές. Πιο μαύρη όσο πιο μαύρα τα μαντάτα τους για την κάλπη. Να συζητάμε για το ευρώ του Τσακαλώτου κι όχι για τα ευρώ που δεν έχουμε για το ρεύμα, το νοίκι, το σούπερ μάρκετ, το γάλα των παιδιών.

Τότε ήταν τραγωδία, τώρα φάρσα είπατε; Ίσως. Οι ιδιοκτήτες της χώρας πάντως τηρούν τις παραδόσεις. Σόι πάει το βασίλειο…

Πηγή: avgi.gr

Φωτογραφία: EUROKINISSI

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

*Γράφει ο Γιάννης Κωνσταντινίδης - Ο υπέρλαμπρος σταρ της...

Οι 100 μέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη και ο αρνητικός απολογισμός των πολιτών

Ίσως καμία κυβέρνηση των μεταπολιτευτικών δεκαετιών, μετά από μια...

Ομόφωνα ένοχος και στο Εφετείο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της Καρολάιν

Ομόφωνα ενοχος ο Μπαμπης Αναγνωστόπουλος, όπως πρωτοδίκως, για τη...

Γ. Μυλόπουλος: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα για το Μετρό της Θεσσαλονίκης

Την πλήρη διάψευση των κυβερνητικών δηλώσεων για την ολοκλήρωση...
Διαφήμιση