«Δώρο» στον Αλέξη Τσίπρα η επική γκάφα Μητσοτάκη στη Βουλή

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Την κληρονομιά του Ανδρέα Παπανδρέου και μάλιστα στα εθνικά πατριωτικά θέματα εκχώρησε, προφανώς άθελά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα σήμερα στη βουλή.

Συγκεκριμένα σε ένα σημείο της δευτερομιλίας του ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην κριτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία για τις βάσεις, ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του θύμισε τον Ανδρέα Παπανδρέου!

Φυσικά ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε άμεσα να εκμεταλλευτεί την γκάφα του Πρωθυπουργού δηλώνοντας ότι όχι μόνο δεν αποτελεί κατηγορία κάτι τέτοιο για τον ίδιο αλλά είναι τιμή του προκαλώντας προφανώς κρύο ιδρώτα στον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη.

Ήταν δε τέτοια η αμηχανία που προκάλεσε η αναφορά Μητσοτάκη για τον Τσίπρα και τον Ανδρέα Παπανδρέου στους κύκλους εντός της Νέας Δημοκρατίας ώστε στελέχη της διέρρεαν στα φιλικά προς την κυβέρνηση Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι ήταν ένα μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ ώστε να μην παρεκκλίνει από τη γραμμή της Κυβέρνησης!

Και κάπως έτσι ο κ. Ανδρουλάκης αποφάσισε να ψηφίσει τη Συμφωνία παρά την αντίθετη γνώμη που εξέφρασαν οι δύο εισηγητές του ο κ. Σκανδαλίδης και ο κ. Κεκέρογλου.

Μόνο που στην πολιτική τα πράγματα είναι πιο απλά και στην συγκεκριμένη περίπτωση συνέβησαν δύο τινά: πρώτον η επική γκάφα του Κυριάκου Μητσοτάκη και δεύτερον ένα ρήγμα εντός του ΚΙΝΑΛ μεταξύ των θέσεων του πάλαι ποτέ πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και της σημερινής του ηγεσίας.

Πηγή: documentonews.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ: Θεωρίες συνωμοσίας; Όχι ακριβώς πια

*Του Θέμη Τζήμα - Πριν κάποιο καιρό είχαμε γράψει...

Ο Μητσοτάκης λέει αντίο στην αυτοδυναμία, κρίσιμη η εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ…

*Γράφει ο Γιώργος; Καρελιάς - Το πολιτικό τοπίο μετά...
Διαφήμιση