Από το Μαξίμου δεν διαψεύδουν την εξαγωγή του Predator στο Σουδάν, αλλά ζητούν και τα ρέστα

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Να διαφύγει των απαντήσεων στα κρίσιμα ερωτήματα που τον καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ να δώσει σχετικά με την εξαγωγή του Predator στο Σουδάν, επιχειρεί για άλλη μια φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Χωρίς να δίνει καμία απάντηση για το εάν η κυβέρνηση εξήγαγε το Predator στο Σουδάν, καταφεύγει πάλι μονότονα στους συνήθεις αντιπερισπασμούς και στη λάσπη κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα φτάνει στο σημείο να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για ασυγχώρητη ελαφρότητα στο σοβαρότατα διεθνή ζητήματα και ότι προωθεί θεωρίες συνωμοσίας.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου έρχεται με τεράστια καθυστέρηση και αφού ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιώργος Κατρούγκαλος είχαν ζητήσει ξεκάθαρες απαντήσεις. Υπενθυμίζεται ότι έχει αποκαλυφθεί πως οι παραστρατιωτικές δυνάμεις του Σουδάν εξοπλίστηκαν με το spyware, ενώ η ΕΕ από τις 14 Φεβρουαρίου έχει ζητήσει ενημέρωση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία ωστόσο αρνείται επιδεικτικά.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου

«Μετά την πανδημία, που για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν πανδημία Μητσοτάκη, την εισαγόμενη ακρίβεια που προκάλεσε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η οποία για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ακρίβεια Μητσοτάκη, την κλιματική κρίση και τις παγκόσμιες ανισότητες, για τις οποίες επίσης φταίει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τώρα ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζουν ότι και για τον εμφύλιο στο Σουδάν ευθύνεται ο Πρωθυπουργός. Την ώρα που η Κυβέρνηση εργάζεται σκληρά για τους ελληνικής καταγωγής πολίτες που είναι εγκλωβισμένοι στο Σουδάν, εν μέσω αιματηρού εμφυλίου, ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει με ασυγχώρητη ελαφρότητα σοβαρότατα διεθνή ζητήματα και προωθεί θεωρίες συνωμοσίας».

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Βουλή: Μόνη της ψήφισε η ΝΔ το αντεργατικό νομοσχέδιο

Με τις 158 ψήφους του κυβερνώντος κόμματος ψηφίστηκε στην...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Αναλυτικά πώς θα κινηθούν τα έντονα φαινόμενα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία...

Πλημμύρες Θεσσαλία: Η Ε.Ε. για «οδηγίες της που αγνοήθηκαν από την Ελλάδα » – Καρφιά από Euractiv

Την «έλλειψη ετοιμότητας της Ελλάδας» μετά τις φονικές πλημμύρες στη...

Γιατί οι Αμερικανοί σπρώχνουν τον Κασσελάκη και γιατί η εκλογή του βοηθάει τον Μητσοτάκη

*Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος - Ο Ανδρέας Παπανδρέου έλεγε...
Διαφήμιση