Απίστευτη λαθροχειρία – Η Βουλή… λογόκρινε την ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για Μαραβέγια

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Σε μία πρωτοφανή ενέργεια προχώρησε η Βουλή, καθώς έσβησε το όνομα του Κωνσταντίνου Μαραβέγια από την ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προς τον Άδωνι Γεωργιάδη. «Μυστηριωδώς» εξαφανίστηκε το όνομα του βουλευτή της ΝΔ ο οποίος προσπάθησε να πάρει 4,2 εκατ. ευρώ μέσω του αναπτυξιακού νόμου.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση που κατέθεσαν 52 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αλλοιωθεί, με αποτέλεσμα όποιος προσπαθεί να διαβάσει το συγκεκριμένο αρχείο στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής, να αντικρίζει μία «λογοκριμένη» έκδοση. Και αυτό γιατί η επωνυμία της εταιρίας, το όνομα του Κωνσταντίνου Μαραβέγια και της συζύγου τους έχουν σβηστεί.

Το documentonews.gr, το οποίο αποκάλυψε τη λαθροχειρία, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ο οποίος υποστήριξε αρχικά πως «ο τρόπος που δημοσιοποιούνται στο portal της Βουλής οι Ερωτήσεις γίνεται βάσει οδηγιών από τον υπεύθυνο προσωπικών δεδομένων», προσθέτοντας: «Στα κείμενα των Ερωτήσεων που εμπλέκονται προσωπικά δεδομένα, αποφεύγονται να δημοσιοποιούνται τα προσωπικά δεδομένα».

Στο εύλογο ερώτημα για το πώς γίνεται το όνομα ενός βουλευτή να αποτελεί προσωπικό δεδομένο, αντέτεινε: «Προσωπικό δεδομένο είναι οποιοδήποτε όνομα αναφέρεται σε άσκηση κοινοβουλευτικοί ελέγχου. Ωστόσο, επειδή το ζήτημα έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα, τότε αυτό που έγινε κρίνεται περιττό και υπερβολικό».

Με λίγα λόγια ο Κωνσταντίνος Τασούλας αναγκάστηκε να ομολογήσει την πρωτοφανή λαθροχειρία, μιλώντας για «υπερβολική» ενέργεια. Ωστόσο, μέχρι αυτή τη στιγμή, η ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ παραμένει αλλοιωμένη στη σελίδα της Βουλής.

Ακολουθεί αναλυτικά η «λογοκριμένη» ερώτηση:

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τι σημαίνει “υπερασπίζομαι τα δικαιώματα” σήμερα;

*ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Το 1953, την εποχή της «καχεκτικής δημοκρατίας», όταν το διαβόητο παρασύνταγμα...

Σκάνδαλο διαρροής emails: Πρόστιμα ύψους 440.000 € σε ΥΠΕΣ και στην Ασημακοπούλου

Πρόστιμα συνολικού ύψους 440.000 ευρώ στο υπουργείο Εσωτερικών και...

Παναθηναϊκός: Μεγαλειώδης υποδοχή του πρωταθλητή Ευρώπης σε Ελ. Βενιζέλος και ΟΑΚΑ (BINTEO)

Θερμή υποδοχή στους πρωταθλητές Ευρώπης επιφύλαξαν στην Αθήνα χιλιάδες...

Ο ρόλος της ελληνικής αριστεράς στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Σε αυτές τις εκλογές δεν μας θυμίζουν πολλά ότι...
Διαφήμιση