Απίστευτη λαθροχειρία – Η Βουλή… λογόκρινε την ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για Μαραβέγια

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Σε μία πρωτοφανή ενέργεια προχώρησε η Βουλή, καθώς έσβησε το όνομα του Κωνσταντίνου Μαραβέγια από την ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προς τον Άδωνι Γεωργιάδη. «Μυστηριωδώς» εξαφανίστηκε το όνομα του βουλευτή της ΝΔ ο οποίος προσπάθησε να πάρει 4,2 εκατ. ευρώ μέσω του αναπτυξιακού νόμου.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση που κατέθεσαν 52 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αλλοιωθεί, με αποτέλεσμα όποιος προσπαθεί να διαβάσει το συγκεκριμένο αρχείο στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής, να αντικρίζει μία «λογοκριμένη» έκδοση. Και αυτό γιατί η επωνυμία της εταιρίας, το όνομα του Κωνσταντίνου Μαραβέγια και της συζύγου τους έχουν σβηστεί.

Το documentonews.gr, το οποίο αποκάλυψε τη λαθροχειρία, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ο οποίος υποστήριξε αρχικά πως «ο τρόπος που δημοσιοποιούνται στο portal της Βουλής οι Ερωτήσεις γίνεται βάσει οδηγιών από τον υπεύθυνο προσωπικών δεδομένων», προσθέτοντας: «Στα κείμενα των Ερωτήσεων που εμπλέκονται προσωπικά δεδομένα, αποφεύγονται να δημοσιοποιούνται τα προσωπικά δεδομένα».

Στο εύλογο ερώτημα για το πώς γίνεται το όνομα ενός βουλευτή να αποτελεί προσωπικό δεδομένο, αντέτεινε: «Προσωπικό δεδομένο είναι οποιοδήποτε όνομα αναφέρεται σε άσκηση κοινοβουλευτικοί ελέγχου. Ωστόσο, επειδή το ζήτημα έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα, τότε αυτό που έγινε κρίνεται περιττό και υπερβολικό».

Με λίγα λόγια ο Κωνσταντίνος Τασούλας αναγκάστηκε να ομολογήσει την πρωτοφανή λαθροχειρία, μιλώντας για «υπερβολική» ενέργεια. Ωστόσο, μέχρι αυτή τη στιγμή, η ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ παραμένει αλλοιωμένη στη σελίδα της Βουλής.

Ακολουθεί αναλυτικά η «λογοκριμένη» ερώτηση:

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Αντιδρούν ΝΑΤΟ και Ευρώπη στα σχέδια του Πούτιν για πυρηνικά όπλα στη Λευκορωσία

Διεθνή ανησυχία έχει προκαλέσει η συμφωνία της Ρωσίας για ανάπτυξη τακτικών...

Ν. Παπαθανάσης: Για χρέος 2 εκατ. € πλήρωσε 50.000… και καθάρισε – Αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Καταρχάς η συνταρακτική είδηση: Ο Νικόλαος Παπαθανάσης, ο δόλιος...

Διονύσης Τεμπονέρας: Οι συνταξιούχοι και το επίδομα της προσωπικής διαφοράς

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες, για τις αυξήσεις...

Η επανεκκίνηση των τρένων δεν προχωρά στη δεύτερη φάση – Τεράστια ακόμα τα προβλήματα

Ανυπέρβλητα, όπως φαίνεται, είναι τα τεράστια προβλήματα που καταγράφονται...
Διαφήμιση