Απάντηση Πολάκη στα χωρίς προηγούμενο ψεύδη του Άδωνι Γεωργιάδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Απάντηση στα προχθεσινά ψέματα -όπως τα χαρακτηρίζει- του Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με την φύλαξη του ΚΕΕΛΠΝΟ, δίνει ο βουλευτής Χανίων  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συντονιστής ΕΠΕΚΕ, Παύλος Πολάκης, επισημαίνοντας ότι το πόρισμα που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας αποδεικνύεται άνθρακας. 

«”Άνθρακας ο θησαυρός”» αποδεικνύεται το πόρισμα που κατέθεσε προχθες στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με τη φύλαξη του ΚΕΕΛΠΝΟ. Δεν ντράπηκε να φέρει στη Βουλή, πόρισμα του Σεπτεμβρίου του 2020, το οποίο δεν επιρρίπτει καμία ευθύνη και για το οποίο 3,5 χρόνια μετά δεν έχει κινηθεί καμία ποινική διαδικασία» επισημαίνεται σε βίντεο που έχει δημοσιεύσει ο Παύλος Πολάκης στο Youtube.

Τη Δευτέρα συζητήθηκε στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση σχετικά με την περίεργη αλλαγή απόφασης του ΕΟΔΥ, το ΔΣ του οποίου αποφάσισε μετά την επάνοδο Γεωργιάδη στο Υπουργείο Υγείας, να μην παραστεί στη δίκη για τις 22 παράνομες προσλήψεις για τις οποίες δικάζονται μεταξύ άλλων οι στενοί του συνεργάτες: Πουλής και Θεοφιλάτου. Ο υπουργός Υγείας σε μια προσπάθεια να μην απαντήσει στην ουσία της ερώτησης, κατηγόρησε τον Παύλο Πολάκη για μαύρο χρήμα καταθέτοντας πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας. 

Ωστόσο, όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος παραθέτει και τα σχετικά στοιχέια, «λόγω μάλλον «χαρακτηριστικής κουφότητας» δεν πρέπει να πρόσεξε ότι:

1.  το πόρισμα που έφερε ως κάτι το καινούργιο στη Βουλή, κατατέθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 2020.

2. όπως αναφέρεται στα συμπεράσματα, καμία ευθύνη δεν προκύπτει.

3. ενώ το πόρισμα έχει σταλεί εδώ και 3,5 χρόνια στη δικαιοσύνη καμία σχετική ενέργεια δεν έχει γίνει».

«Χωρίς καμία ντροπή, ο «αδιευκρίνιστος Πινόκιο», τόλμησε μέσα στη Βουλή να ισχυριστεί ότι το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας αφορά σε όλη τη περίοδο του ΚΕΕΛΠΝΟ και μάλιστα «έβγαλε την περίοδο Αδώνιδος Γεωργιάδου τζάμι, δεν βρήκε το παραμικρό…» όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ το πόρισμα αφορά στην περίοδο μετά τις 15/02/2016, όταν δηλαδή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έβαλε το ΚΕΕΛΠΝΟ στο δημόσιο λογιστικό» υπογραμμίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Και προστίθεται ότι: «Φαίνεται ότι ο κ. Γεωργιάδης, προκειμένου να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται λόγω της δίκης για τις 22 παράνομες προσλήψεις αλλά και της επερχόμενης, για τις 74 παράνομες προσλήψεις (συνολική ζημιά για το δημόσιο 1.600.000 €), που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του στο ΥΥ, αποφάσισε να πετάξει λάσπη στον ανεμιστήρα».

«Να ξέρει ότι δεν θα του περάσει. Ο κόσμος γνωρίζει και κρίνει» καταλήγει τονίζοντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και επισημαίνει ότι αν δεν ζητήσει  δημόσια συγνώμη ο Άδωνις Γεωργιάδης και δεν ανακαλέσει στις επόμενες δύο μέρες θα κατατεθεί αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το Leftdoor.eu συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ

Το documentonews.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε για...

Φτάνει μια 24ωρη απεργία; Αντέχουμε 60 χρόνια μνημόνια;

*Του Δημήτρη Κωστάκου - Πυρετωδώς προετοιμάζονται ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ, Εργατικά...

Ένταση στη Μέση Ανατολή / Το Ισραήλ αποφάσισε: «Το χτύπημά μας κατά του Ιράν θα είναι επώδυνο»

«Επώδυνα» αντίποινα κατά του Ιράν αποφάσισε το μικρό υπουργικό...
Διαφήμιση