Αντί για Ανδρουλάκη, ξεκινούν με… Μητσοτάκη

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Πολιτικά στριμωγμένη η κυβέρνηση μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών φλερτάρει να παίξει το χαρτί του αντιπερισπασμού.

Με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να δίνει τον τόνο μεταθέτοντας τις όποιες πολιτικές εξελίξεις μετά τις 22 Αυγούστου που θα ανοίξει η Βουλή ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, αποφάσισε να διεξάγει προκαταρκτική έρευνα για τον τρόπο που διέρρευσαν, εκτός ΕΥΠ, στοιχεία που περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα και αφορούν τις τηλεφωνικές υποκλοπές (όχι όμως για τη χρήση του παράνομου λογισμικού predator και τις πρόσφατες «πρωτοβουλίες» της ΕΥΠ) και να εμφανίζεται έτοιμος να βάλει και άλλες παραμέτρους στην εξίσωση.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, για άγνωστο λόγο, ξεκινά έρευνα και για τυχόν παρακολούθηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το 2018 από κάποιον ιδιώτη, με αφορμή σχετικό tweet του Τάσου Τέλλογλου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος θα περάσει την Πέμπτη την πόρτα του εισαγγελέα για να καταθέσει ως μάρτυρα έχοντας γράψει στις 6 Αυγούστου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Ο ιδιώτης που δραστηριοποιείτο επί της προηγούμενης κυβέρνησης στο να “ακούει” τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στις πιο προσωπικές του στιγμές όταν μιλάει με την σύζυγο ή την κόρη του κάνει τώρα το ίδιο με άλλους, μερικοί ανήκουν και στο ίδιο κόμμα με τους παραιτηθέντες».

Όσο για τον Θανάση Κουκάκη, που βρέθηκε στη δίνη του σκανδάλου των υποκλοπών, κλήθηκε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στις 16 Αυγούστου.

Την πρόσκληση που έλαβε έκανε γνωστή ο ίδιος ο Θανάσης Κουκάκης που σχολίασε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Ποτέ δεν είναι αργά» αφού ζητούσε από τον Απριλίο να ενημερώσει για την παρακολούθησή του. 

Πηγή: efsyn.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τσίπρας: Η νέα προοδευτική κυβέρνηση θα βάλει στοπ στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Συνάντηση με την Πρωτοβουλία για το δημόσιο νερό που...

Σταύρο, οι ερωτήσεις που ξέχασες

*Γράφει ο Νίκος Μωραΐτης - Ξέρετε πώς ένιωσα χθες...

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα: Τι πραγματικά συμβαίνει στην πολυδιαφημισμένη Αστυπάλαια

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα. Τι πραγματικά συμβαίνει...
Διαφήμιση