Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης φροντίζει να μας θυμίζει τι σημαίνει Δεξιά

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Με ευθεία πυρά κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σε έντονο μάλιστα ύφος και με σκληρούς χαρακτηρισμούς, διανθίστηκε η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής από το αίθριο του Ζαππείου, στο πλαίσιο του διήμερου φεστιβάλ για την επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Ανδρουλάκης δεν δίστασε να μιλήσει για επιτελικό «παρακράτος» που είναι μια «κλειστή κάστα συμφερόντων» και «λειτουργεί εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος».

Αναφερόμενος ειδικότερα στο σκάνδαλο των  υποκλοπών, έκανε λόγο για χυδαίες και αντιθεσμικές πρακτικές από την κυβέρνηση που καταδεικνύουν τη διαχρονική αντίληψη της Νέας Δημοκρατίας σε τέτοια θέματα.

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός και προσπαθεί να κρύψει τη γύμνια του πίσω από σενάρια επιστημονικής φαντασίας», δήλωσε αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, καλώντας τον να εγκρίνει την άρση του απορρήτου και να αποκαλύψει τον λόγο που ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν υπό παρακολούθηση. Έστειλε πάντως το μήνυμα πως «αν δούμε εμείς το φως, αυτοί θα φύγουν νύχτα…».

«Ακόμα και να θέλαμε να ξεχάσουμε τι σημαίνει Δεξιά, ο κ. Μητσοτάκης φροντίζει να μας θυμίζει τι σημαίνει Δεξιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποδόμησε επίσης τον ισχυρισμό του Μαξίμου πως η κυβέρνηση είναι κοντά στον πολίτη, τονίζοντας ότι το αφήγημα αυτό «καταρρέει καθημερινά».

Από την ομιλία του κ. Ανδρουλάκη, δεν έλλειψαν και οι βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, στη λογική ότι ο αγώνας του ΠΑΣΟΚ είναι διμέτωπος. Επίσης, έκανε ιστορικές αναφορές για τη διαδρομή του ΠΑΣΟΚ και έστειλε το μήνυμα το κόμμα της Χαριλάου είναι ενωμένο και προχωρά αυτοδύναμο με στόχο την πολιτική ανατροπή.

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη να γυρίσει σελίδα, σας καλώ να δώσουμε τον αγώνα όλοι μαζί… το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό, σε μια νέα πορεία…», κατάληξε στην ομιλία του ο κ. Ανδρουλάκης.

Πηγή: politicus.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Πηγαίνουν προς εκλογές έχοντας νομιμοποιήσει το σκάνδαλο των υποκλοπών

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας νομιμοποίησε σήμερα το...

Στην επιτροπή LIBE η δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Το χθεσινό χειροκρότημα που έκλεισε τη συζήτηση στο Ευρωπαϊκό...

Πρόταση δυσπιστίας: Η Δημοκρατία στο απόσπασμα με… επιστολική ψήφο

Ενώ είχαν προβεί σε ξεκάθαρες δηλώσεις για το ενδεχόμενο...
Διαφήμιση