Superleague: Κόλλησαν στο μηδέν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός / Αποτελέσματα-Βαθμολογία

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ήθελαν τη νίκη, την κυνήγησαν μέχρι τέλους, είχαν μεγάλες ευκαιρίες αλλά στο φινάλε ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κόλλησαν στο 0-0 στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Ήταν ένα εξαιρετικό ντέρμπι σε γεμάτες εξέδρες (50.000 θεατές βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ), με πάθος, γρήγορο ρυθμό και σπουδαίες φάσεις. Το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ. Οι Πράσινοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά και οι Ερυθρόλευκοι είχαν μεγάλες στιγμές για να φύγουν με τη νίκη. Εν τέλει, οι «αιώνιοι» έφυγαν απ’ το γήπεδο με έναν βαθμό…

Στο -7 απ’ τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός που πάει «πληγωμένος» στη δεύτερη διακοπή της σεζόν για τις εθνικές ομάδες καθώς έφυγε λαβωμένος απ’ το γήπεδο και ο Φώτης Ιωαννίδης με τραυματισμό. Στη δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός (μαζί με ΑΕΚ και Άρη) έχοντας δύο βαθμούς διαφορά απ’ τον Δικέφαλο του Βορρά.

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Μπάλντοκ (75’ Κώτσιρας), Γέντβαϊ, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν (65’ Μαξίμοβιτς), Τετέ, Μπακασέτας (76’ Ουναϊ), Τζούρισιτς (66’ Πελίστρι), Ιωαννίδης (44’ λ.τ. Σπόραρ).

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κοστίνια (62’ Γκαρθία), Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Μουζακίτης (86’ Μασούρας), Ροντινέι, Ολιβέιρα (46’ Κωστούλας), Μαρτίνς (62’ Βέλντε), Ελ Κααμπί.

Νίκη ΠΑΟΚ, γκέλα της ΑΕΚ, εκτός έδρας νίκη του Αστέρα-Τρίπολης, διπλό από τον ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ από το βράδυ της Κυριακής είναι πάλι μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς πέρασε νικηφόρα από τη Λιβαδειά (0-2) και εκμεταλλεύτηκε την ήττα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, αλλά και την ισοπαλία του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (0-0).

Tην 2η εκτός έδρας νίκη του και γενικότερα την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγυρίσε ο Αστέρας Τρίπολης που επικράτησε με 3-1 της Καλλιθέας στη Λεωφόρο. Οι Αρκάδες που παραμένουν αήττητοι εκτός έδρας με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μπαρτόλο και παρά το γεγονός ότι οι (τυπικά) γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το πέναλτι του Τζιάνι, δεν είχαν πρόβλημα να φτάσουν στη νίκη. Προφανώς εκμεταλλεύτηκαν και το γεγονός πως η Athens Kallithea έμεινε με 10 παίκτες και έτσι με τα γκολ των Καλτσά και Μακέντα (στο ντεμπούτο του) πήραν το τρίποντο.

Το… χορταστικό μενού της ημέρας άνοιξε με ένα καταπληκτικό ματς που έγινε στις Σέρρες, εκεί όπου ο ΟΦΗ έκανε ένα σημαντικό διπλό επικρατώντας με 3-2 του Πανσερραϊκού. Οι Κρητικοί… τσίμπησαν στην αρχή του αγώνα όταν και προηγήθηκαν με 2-0, τσίμπησαν και στο φινάλε όταν με πέναλτι του Ταξιάρχη Φούντα έκαναν το 3-2 και τελικά τσίμπησαν και το πολύτιμο τρίποντο. Οι γηπεδούχοι μετά το αρχικό σοκ βρήκαν δυνάμεις και ισοφάρισαν πριν το ημίχρονο σε 2-2, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα που τους κρατάει καθηλωμένους στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

  • Ατρόμητος – Βόλος 1-2.
  • Παναιτωλικός – ΑΕΚ 1-0.
  • Άρης – Λαμία 2-0.
  • Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 3-2.
  • Athens Kallithea – Αστέρας Τρίπολης 1-3.
  • Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-2.
  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8η)

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Βόλος – Πανσερραϊκός (5μμ)

Ατρόμητος – Παναιτωλικός (8μμ)

Λαμία – Asteras Aktor (8.30μμ)

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (4μμ)

ΟΦΗ- Παναθηναϊκός (6μμ)

Αρης – Athens Kallithea (8μμ)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (8.30μμ)

*Με πληροφορίες από ethnos.gr και gazzetta.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Εγκληματίες! Ανελέητοι βομβαρδισμοί από το Ισραήλ σε Γάζα, Βηρυτό και Συρία

Νέους ανελέητους βομβαρδισμούς σε Γάζα και Λίβανο, που προκαλούν «λουτρά...

ΣΥΡΙΖΑ: Θα είναι τελικά ο Στέφανος Κασσελάκης υποψήφιος;

*Του Νίκου Παπαδημητρίου - Στο ερώτημα που είχαμε αντιμετωπίσει...

Λάρισα: 25χρονη νεκρή σε εργατικό δυστύχημα μέσα σε εκκοκκιστήριο

Τραγωδία σήμερα Δευτέρα (7/10) τα ξημερώματα στη Λάρισα. Μια 25χρονη έχασε τη...

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: «Μάχη» Ανδρουλάκη και Δούκα στον β’ γύρο – Τα τελικά αποτελέσματα

Το δίδυμο Νίκος Ανδρουλάκης – Χάρης Δούκας θα κονταροχτυπηθεί την ερχόμενη...
Διαφήμιση