Ξεπλένουν τα ναζιστικά κατακάθια του Τάγματος Αζόφ της Ουκρανίας

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Σβάρνα την Ευρώπη παίρνουν οι φασίστες του περιβόητου Τάγματος Αζόφ, με εκδηλώσεις σε Πολωνία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Τσεχία και Λιθουανία, προκειμένου να στρατολογήσουν «μέλη και εθελοντές», όπως λένε τα στελέχη του ναζιστικού στρατού, που συνεργάζονται με το ΝΑΤΟ στη σύγκρουση με τη Ρωσία.

Υπενθυμίζεται ότι αυτά τα ναζιστικά κατακάθια του καθεστώτος Ζελένσκι, που σήμερα σουλατσάρουν στην Ευρώπη με την ανοχή κυβερνήσεων και ΕΕ, τα είχαν υποδεχτεί και στην Ελλάδα όλα τα κόμματα, πλην ΚΚΕ, με «πανηγυρική» εκδήλωση στη Βουλή πριν δύο χρόνια.

Οπως τότε, έτσι και σήμερα μόνο το ΚΚΕ καταγγέλλει το σοβαρό αυτό θέμα, με παρέμβασή του ακόμα και στην Ευρωβουλή, ενώ όλα τα άλλα κόμματα και ο αστικός Τύπος «καταπίνουν τη γλώσσα τους».

Και, βέβαια, για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται πόσο κούφιες και υποκριτικές είναι οι «ανησυχίες» αστικών επιτελείων για την «άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη».

Αλήθεια, τι απέγιναν εκείνα τα καλέσματα των «προοδευτικών» δυνάμεων πριν τις ευρωεκλογές για την «αντιμετώπιση του κινδύνου της ακροδεξιάς»; Πού πήγαν οι «ευαισθησίες» όλων όσοι επιστράτευαν τέτοια σκιάχτρα για να εξωραΐσουν την άγρια αντιλαϊκή πολιτική τους;

Τρέχα γύρευε… Αν κάτι επιβεβαιώνει πάντως η στάση όλων των αστικών κυβερνήσεων και κομμάτων απέναντι στους Ουκρανούς Αζόφ, είναι ότι το σάπιο σύστημα είτε ξεπλένει, είτε στηρίζει, είτε αξιοποιεί πολλαπλά την ακροδεξιά και τον φασισμό, ως εφεδρεία και δύναμη κρούσης ενάντια στον «εχθρό λαό».

ΠΗΓΗ: imerodromos.gr (αναδημοσίευση από τον «Ριζοσπάστη»)

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ξέπλυμα 150 εκατ. ευρώ από κύκλωμα-μαμούθ / Εμπλέκονται πάνω από 140 άτομα

Mεγαλοεπιχειρηματίας, πρόεδρος και ιδιοκτήτης αθηναϊκής ομάδας στον χώρο της...

Η κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη σε γκρίζο δημοσκοπικό φόντο….

*Του Σωτήρη Σιδέρη - Ο Μητσοτάκης αδιαφόρησε για το...

Ακρίβεια διαρκείας μέχρι το 2026 φέρνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Έρχεται άσχημο φθινόπωρο

*Του Γιάννη Αγουρίδη - Σε υψηλές πτήσεις κινείται ο πληθωρισμός...
Διαφήμιση