Καρυστιανού: «Η κυβέρνηση προσπαθεί δόλια να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο μεταφορών στην ΕΕ»

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Η Μαρία Καρυστιανού με κείμενο της σχολιάζει την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να αναλάβει η Ελλάδα το χαρτοφυλάκιο μεταφορών στην ΕΕ! Γιατί άραγε, όταν η χώρα λογικά άλλα χαρτοφυλάκια θα έπρεπε να επιδιώξει;Μα για το έγκλημα των Τεμπών, όπως γράφει η Μαρία Καρυστιανού:

Μετά το φονικότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ευρώπη, μετά το μεγαλύτερο σκάνδαλο συγκάλυψης αναλαμβάνουν οι ΙΔΙΟΙ οι ΕΝΟΧΟΙ το σχετικό χαρτοφυλάκιο μεταφορών.

Χωρίς να έχει αποδειχτεί εμπράκτως ούτε η ικανότητα ούτε η εντιμότητα ούτε και η γνώση που θα αποτελέσει την αρχή για την έρευνα και τη μελέτη , αναλαμβάνουν με το γνωστό δόλιο τρόπο το χαρτοφυλάκιο μεταφορών. Αστειότητες…. Τους έχουμε στριμώξει για τα καλά !

Εσπευσμένα και βίαια αρπάζουν να ελέγξουν ο,τιδήποτε ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι προλαβαίνουν. Έχουμε εξοικειωθεί με την κάθε κίνηση του εγκληματία . Πριν από τον ίδιο γνωρίζουμε πια τι θα σκεφτεί. Αυτό που εξαρχής μας φαινόταν αδιανόητο είναι πλέον η κανονικότητα που ξεκάθαρα πια αντιλαμβανόμαστε.. Συνεχίζουμε απτόητοι μέχρι να αποκαλυφθούν όλα! Ως το δίκαιο τέλος!

ΠΗΓΗ: militaire.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: «Κήρυξη πολέμου η επίθεση του Ισραήλ στον Λίβανο»

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, κατηγόρησε το Ισραήλ...

Ξέπλυμα 150 εκατ. ευρώ από κύκλωμα-μαμούθ / Εμπλέκονται πάνω από 140 άτομα

Mεγαλοεπιχειρηματίας, πρόεδρος και ιδιοκτήτης αθηναϊκής ομάδας στον χώρο της...

Η κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη σε γκρίζο δημοσκοπικό φόντο….

*Του Σωτήρη Σιδέρη - Ο Μητσοτάκης αδιαφόρησε για το...
Διαφήμιση