Κασσελάκης: Ανανέωση για μία νέα προοδευτική παράταξη

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Στα μηνύματα που έβγαλε η κάλπη του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις πρώτες του δηλώσεις μετά τα αποτελέσματα. Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για την ανάγκη μιας νέας προοδευτικής παράταξης, ενώ προανήγγειλε την ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, οι χθεσινές εκλογές ήταν ένα «πρώτο μήνυμα για την ανάγκη που έχει η χώρα μας για μια νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη, η οποία να μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο». Όπως είπε, αυτό διεφάνη σε πολλές περιπτώσεις, όπως στη Θεσσαλία, «όπου ο παντοδύναμος περιφερειάρχης υπέστη μεγάλες απώλειες». Συνεχάρη δε τον Δημήτρη Κουρέτα για τον αγώνα του, υπογραμμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι στο πλευρό του την επόμενη εβδομάδα.

Ο Στ. Κασσελάκης συνεχάρη τον Γιώργο Ιωακειμίδη, που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έδωσε ένα μεγάλο αγώνα, καταφέρνοντας να λάβει τη δεύτερη θέση. «Ήταν τιμή μου να τον στηρίξω αυτές τις ημέρες» είπε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ευχαρίστησε και τον Κώστα Ζαχαριάδη για τον εξαιρετικό αγώνα που έδωσε στην Αθήνα. «Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, και ο κ. Ζαχαριάδης και ο κ. Δούκας είναι δύο εξαιρετικοί υποψήφιοι. Όλοι οι Αθηναίοι πρέπει να στηρίξουμε τον αγώνα εναντίον του Κώστα Μπακογιάννη» δήλωσε.

«Υπάρχουν ευκαιρίες από εδώ και πέρα για να χτίσουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη η οποία θα κυβερνήσει τον τόπο μας. Αυτό είναι επιτακτική ανάγκη. Αλλά για να γίνει πραγματικότητα πρέπει να κάνουμε αυτό το οποίο είπε ο πρόεδρος, Αλέξης Τσίπρας. Είχε πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ανανέωση χθες» συνέχισε ακόμη. 

«Η ανανέωση του χθες αρχίζει αύριο! Αύριο χτίζουμε τη νέα, μεγάλη προοδευτική παράταξη και θα αναδείξουμε νέα πρόσωπα, νέα στελέχη, με τις αξίες τις δικές μας, που θα θέλουν να προσφέρουν στον τόπο» υπογράμμισε.

«Το κόμμα μας είναι ανοικτό σε όλους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν. Η αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να είναι θέμα του τελευταίου ενός μήνα ή δύο μηνών. Πρέπει να είναι ζήτημα διαρκές. Και όντως ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είχα πει και στην προεκλογική μου καμπάνια, δεν είχε μεγάλη παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας» σημείωσε ακόμη. «Μια, λοιπόν, από τις ευθύνες που αναλαμβάνω προσωπικά είναι να χτιστεί τα επόμενα χρόνια αυτή η παρουσία. Αρχίζουμε από αύριο! Αρχίζουμε από αύριο τη μεγάλη ανανέωση, τη μεγάλη εμψύχωση του ανθρώπινου δυναμικού μας, η οποία είναι επιτακτική ανάγκη» είπε.
Τέλος, σε ό,τι αφορά τα χυδαία σχόλια σε βάρος του από τον Αχ. Μπέο, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε με νόημα ότι «φανερώνουν αρκετά από μόνα τους». «Απλά θα παροτρύνω τη δικαιοσύνη, όπως πάντα κάνω, επιτέλους και σε αυτό το θέμα να κάνει τη δουλειά της» κατέληξε.

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Κ.Ε. η πάσα για τις διαδικασίες εκλογής προέδρου – Φάμελλο θα στηρίξουν οι «87»

*Του Νίκου Σβέρκου - Η Πολιτική Γραμματεία εχτές αποφάσισε να μην υπάρξουν...

Ακρίβεια: Ποιά προϊόντα είναι ακριβότερα στην Ελλάδα σε σχέση με Ισπανία και Ιταλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ακρίβεια συνεχίζει να μαστίζει εκατομμύρια νοικοκυριά, ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη...

ΠΑΣΟΚ: Βολές Χάρη Δούκα κατά Νίκου Ανδρουλάκη από την Κέρκυρα

Βολές κατά της κυβέρνησης αλλά και αιχμές κατά της...

Άννα μην κλαις… ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι αγοράζουμε κι άλλη φρεγάτα

Την ώρα που η χώρα φτωχοποιείται συνεχώς, το 50%...
Διαφήμιση