Μπάσκετ: O Ολυμπιακός νίκησε στην παράταση τον Παναθηναϊκό σε μεγάλο ματς

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Με 88-78 επικράτησε στην παράταση (74-74 η κανονική διάρκεια του ματς) ο Ολυμπιακός του Παναθηναϊκού, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων για τη φετινή Euroleague. 

Πρόκειται για τη δεύτερη νίκη των «ερυθρόλευκων» μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα: προηγήθηκε ο θρίαμβος του Ολυμπιακού στον τελικό του Super Cup πριν από έξι μέρες.

Βαρόμετρο για την τελική έκβαση αποδείχθηκε το καθαρό μυαλό του Ολυμπιακού στην παράταση, χτίζοντας ένα σερί 12-0 κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλό του. 

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, όπου ο Παναθηναϊκός είχε το προβάδισμα για δύο περιόδους, ο Ολυμπιακός αντέδρασε στην τελευταία περίοδο κι οδήγησε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο, χάρη στην κλάση του Μιλουτίνοφ (15π., 7ρ.) και τα μεγάλα τρίποντα από τους Γουόκαπ (17π.), Γουίλιαμς-Γκος (16π.) και Κάνααν (14π.).

Οι «πράσινοι» είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, όμως το τελευταίο σουτ του Σλούκα (20π.) βρήκε στο σίδερο κι ο Ολυμπιακός έκανε το «2Χ2» απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό του στην εκκίνηση της φετινής σεζόν.

Τα δεκάλεπτα: 22-23, 43-36, 59-52, 74-74, 78-88 παρ.

Πηγή: efsyn.gr

Φωτογραφία: EUROKINISSI

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Γάζα – Η μεγάλη έξοδος: Οι Παλαιστίνιοι φεύγουν από τη Ράφα για να γλυτώσουν

Πάνω από 110.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την πόλη της Ράφα που βρίσκεται υπό...

Βολές από ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά κατά Μαξίμου για την εξωτερική πολιτική

Η στρατηγική της κυβέρνησης Μητσοτάκη να κάνει εξωτερική πολιτική...
Διαφήμιση