Πυκνώνουν τις παρεμβάσεις τους οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

*Της Κατερίνας Μπρέγιαννη –

Καθημερινές είναι πλέον οι παρεμβάσεις των υποψηφίων για την προεδρία στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., ενώ χθες πραγματοποιήθηκε και συνάντηση στην Κουμουνδούρου μεταξύ των συνεργατών των υποψηφίων για διαδικαστικά θέματα, όπως και για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ.

Σήμερα, Σάββατο, η Έφη Αχτσιόγλου θα επισκεφθεί την Κοζάνη και θα συμμετάσχει στις 7.30 μ.μ. σε ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους του κόμματος στο ξενοδοχείο Elena (Δημοκρατίας 47). Τη Δευτέρα 28/8 θα μεταβεί στα Ιωάννινα, όπου θα συμμετάσχει στις 7 μ.μ. σε ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους του κόμματος στο ξενοδοχείο Du Lac.

Ο Νίκος Παππάς το Σάββατο 26/8 επισκέπτεται την Αλεξανδρούπολη και στις 11 π.μ. θα μιλήσει με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στο Sueno cafe (Νικηφόρου Φωκά 2), ενώ θα επισκεφθεί και την Ξάνθη, όπου στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιήσει ανοιχτή εκδήλωση στο Φίλοιστρον cafe (Σμηναγού Μητράκη 29). Την Κυριακή 27/8 θα πάει στην Πτολεμαΐδα, όπου θα συναντηθεί με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στις 11 π.μ. στο καφέ Πλατεία (25ης Μαρτίου 38), στην Κοζάνη στις 1 μ.μ. στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Αγ. Δημητρίου (Στρατηλατών 9) και στη Βέροια στις 8 μ.μ. στον Πολυχώρο Ελιά (Πάρκο Ελιάς). Τη Δευτέρα 28/8 στις 12 μ. θα μεταβεί στην Κατερίνη, όπου και θα συζητήσει σε ανοιχτή εκδήλωση με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στο Aμέθυστος cafe (28ης Οκτωβρίου 2 και πλατεία Ηρώων). Το βράδυ ο Ν. Παππάς θα συζητήσει με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο miCafetal, το καφέ του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης (Μανόλη Ανδρόνικου 6).

Ο Στέφανος Τζουμάκας τη Δευτέρα θα επισκεφθεί τη Λάρισα και στις 8 μ.μ. θα συζητήσει με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στο cafe Κλίμαξ (Βενιζέλου και Ηφαίστου, αίθουσα 2ου ορόφου, έναντι αρχαίου θεάτρου Λάρισας). Την Τρίτη 29/8 θα επισκεφθεί την Καβάλα, όπου στις 8 μ.μ. θα συζητήσει με μέλη και φίλους του κόμματος στο cafe Riviera Restro Bar (πλατεία Καραολή και Δημητρίου 24).

Στα Χανιά θα βρεθεί τη Δευτέρα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στις 6 μ.μ. θα έχει συνάντηση στο καφέ του Δημοτικού Κήπου με εκπροσώπους φορέων της κοινωνικής οικονομίας του νομού. Επίσης στις 8 μ.μ. θα συμμετάσχει σε ανοιχτή πολιτική συζήτηση στο Νέο Πάρκο Χαλέπας (τέρμα Προφήτη Ηλία και Ανδριανάκη). Την Τρίτη θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο, όπου στις 12 μ. θα συζητήσει με εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στο Καφενείο στη Νομαρχία, και στις 8 μ.μ. θα συμμετάσχει σε εκδήλωση για την Υγεία.

Πηγή: avgi.gr

Φωτογραφία: ΑΥΓΗ

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Αντιπολεμικά συλλαλητήρια στους δρόμους της Αθήνας (ΦΩΤΟ)

Μήνυμα «ενάντια στο μακέλεμα των λαών στη Μέση Ανατολή και στην...

Έχει «λήξει» η υπόθεση του «κοινού φορέα της Κεντροαριστεράς»;

*Γράφει ο Γεράσιμος Λιβιτσάνος - Να το ξεκαθαρίσουμε εξαρχής:...

ΣΥΡΙΖΑ: Εκρηκτική συνεδρίαση της Κ.Ε. – Κατατέθηκε η υποψηφιότητα Κασσελάκη μέσω… Τζάκρη

Σε «εκρηκτικό κλίμα» συνεδρίασε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, με...

Γάζα: Πάνω από 41.802 Παλαιστίνιοι νεκροί μέχρι τώρα από τις ισραηλινές επιδρομές

Χωρίς διακοπή και τέλος, το κράτος – δολοφόνος του Ισραήλ...
Διαφήμιση