Προεκλογική εμφάνιση στη Βουλή για Μητσοτάκη

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμπεριέλαβε και τη Βουλή στις προεκλογικές του εμφανίσεις καθώς, σε αντίθεση με την πάγια τακτική του που είναι αυτή της υποτίμησης του κοινοβουλευτικού ελέγχου αφού είναι πλείστες οι φορές που δεν έχει εμφανιστεί για να απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα, βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του θα μιλήσει στις 12:00 κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που αφορά στο επίδομα ειδικών αποστολών που θα αποδοθεί, κλιμακωτά, στα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά και άλλων σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να πανηγυρίσει για το επίδομα ενώ θα αναφερθεί σε ένα από τα κεντρικά του προεκλογικά αφηγήματα, αυτό της υπόσχεσης για καλύτερους μισθούς εάν κερδίσει τις επικείμενες εκλογές.

Εννοείται ότι η εμφάνισή του έχει σαν στόχο, μετά την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να απέχει από τις ψηφοφορίες, πλην αυτής για το μπλόκο στα νεοναζιστικά μορφώματα, να λαϊκίσει άκρατα, αυτοθαυμαζόμενος για το επίτευγμά του και καταγγέλλοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα ψηφίσει τη σχετική πρόβλεψη για το επίδομα ειδικών αποστολών.

Να σημειωθεί ότι εκτός απροόπτου στις 11 θα συζητηθεί στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου η τροπολογία του ΥΠΕΣ για το εκλογικό μπλόκο στο μόρφωμα Κασιδιάρη

Στη συνεδρίαση το «παρών» θα δώσει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος προκειμένου να παραθέσει το περιεχόμενο της πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης που στοχεύει στον αποκλεισμό ναζιστικών κομμάτων με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο. Η κυβερνητική τροπολογία αναμένεται να τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια την Τετάρτη.

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

ΣΥΡΙΖΑ: Κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη στην Κ.Ε. –  Θέμα ηγεσίας και από Πολάκη

Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη κατέθεσαν 100 μέλη της...

ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές ζητούν 100 μέλη της Κ.Ε. για να τελειώσει η φαρσοκωμωδία Κασσελάκη

Κείμενο με το οποίο εξαπολύουν πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη και ζητούν άμεση...

Σχολικά είδη και ρεύμα “πνίγουν” τα νοικοκυριά – Η κυβέρνηση μιλάει για δήθεν μειώσεις

*Του Τζώρτζη Ρούσσου - Δύσκολος ο Σεπτέμβρης εξαιτίας των...

Θεσσαλονίκη: «Θερμή» υποδοχή για τον Μητσοτάκη στη ΔΕΘ με μαζικές συγκεντρώσεις

Στο «πόδι» βρίσκεται σήμερα η Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των...
Διαφήμιση