Έξι μήνες η κυβέρνηση ζητούσε «αποδείξεις για τις υποκλοπές» και τώρα δεν θέλει να τις δει! Τι θα γίνει με τον Α/ΓΕΕΘΑ;

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Η κατάσταση με το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι τραγελαφική! Η κυβέρνηση έξι μήνες τώρα είχε οχυρωθεί πίσω από το «επιχείρημα» που καλούσε όποιον έχει αποδείξεις να τις καταθέσει…Το επιχείρημα κάθε εβδομάδα γινόταν όλο και πιο αδύναμο και η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης έχει πειστεί ότι η ΕΥΠ -πολιτικός προίστάμενος της οποίας είναι ο πρωθυπουργός- είχε φθάσει να παρακολουθεί ακόμη και τον Α/ΓΕΕΘΑ!

Τη «σούπα» στην αμυντική γραμμή της κυβέρνησης χαλάει εδώ και καιρό ο πρόεδρος και τα μέλη της ΑΔΑΕ. Ο κ.Ράμμος δηλώνει έτοιμος να πάει και να ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και ο πρόεδρος της Βουλής Κ.Τασούλας με απίστευτη ελαφρότητα απαντά ότι «κανένας δεν πάει απρόσκλητος» στην επιτροπή!!! Με λίγα λόγια ο κ.Τασούλας εκτελώντας αποστολή της κυβέρνησης -κι αυτός δεν είναι ο ρόλος του- προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τη Βουλή την αλήθεια και την καταλυτική επιβεβαίωση του σκανδάλου!

Θα καταφέρει και για πόσο η κυβέρνηση να ανθίσταται με επιχείρημα που θυμίζει εκτροπή; Η φθορά που θα προκληθεί θα είναι καθημερινή και κλιμακούμενη. Θα πρόκειται για μία ακόμη ομολογία.

Γι ΄ αυτό ίσως και από προχθές ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βγαίνει στα κανάλια και διηγείται το απίθανο μεν άκρως επικίνδυνο δε αφήγημα που λέει ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός-πολιτικός προϊστάμενος της ΑΔΑΕ δεν γνώριζε τίποτα για τις παρακολουθήσεις, ακόμη και γι  ΄ αυτή του Α/ΓΕΕΘΑ! Και ποιος τις έκανε; «Κάποιοι», που ήθελαν το κακό της πατρίδας!

Αυτά είναι παραμύθια που δεν τα πιστεύουν ούτε τα μικρά παιδιά.

Το ερώτημα που αφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι ένα: αν ο κ.Ράμμος τελικά καταθέσει τις αποδείξεις που έχει για τις υποκλοπές, ο κ.Φλώρος θα συνεχίσει να είναι Α/ΓΕΕΘΑ; Θα επιμείνει στην εμπιστοσύνη που λέει ότι υπάρχει μεταξύ του ίδιου και της πολιτικής του ηγεσίας; Απλό το ερώτημα…

Πηγή: militaire.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

H Ελλάδα στο σκαμνί του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

*Γράφει ο Νίκος Παρασκευόπουλος - Η ομιλία του Έλληνα...

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης, η θρυλική φωνή των Socrates Drank The Conium

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...

Τα ψέματα της Νέας Δημοκρατίας για τον Ποινικό Κώδικα του 2019

*Του Γιάννη Ανδρουλιδάκη - Η επίκληση του νέου Ποινικού...

Απρόσμενες ζυμώσεις για τη νέα Κεντροαριστερά

Όταν διοργανώθηκε η περιβόητη εκδήλωση για την κεντροαριστερά υπό...
Διαφήμιση