Γιώργος Πετράκης: Στο χείλος της καταστροφής το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων (ηχητικό)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Οι βασικοί λόγοι, της κατάρρευσης τους ΕΣΥ είναι τρεις: Υποχρηματοδότηση, υποστελέχωση και έλλειψη βούλησης από την κυβέρνηση. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται από μέσα ενημέρωσης ή από κυβερνητικά στελέχη είναι διαστρέβλωση της αλήθειας»

Απελπιστική χαρακτήρισε την κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ο Γιώργος Πετράκης, επιμελητής Β’ στη Β’ Χειρουργική Κλινική και γενικός γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων. Μιλώντας στον ρ/σ “Στο Κόκκινο 105,5” και στον Αντώνη Ραυτόπουλο, ο γιατρός του Νοσοκομείου Χανίων ανέφερε ότι η κυβερνητική πολιτική οδήγησε στη συσσώρευση προβλημάτων και στο χείλος της καταστροφής ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της Περιφέρειας.

Μάλιστα, οι αποχωρήσεις είναι πλέον γεγονός, καθώς τη Δευτέρα ο διευθυντής της Β’ Χειρουργικής Κλινικής Νίκος Τσινιμικάκης παραιτήθηκε, αφήνοντας αιχμές προς την κυβέρνηση. Ο Γιώργος Πετράκης εξήγησε ότι οι βασικοί λόγοι της κατάρρευσης του ΕΣΥ είναι τρεις: Η υποχρηματοδότηση, η υποστελέχωση και η έλλειψη βούλησης από την κυβέρνηση. «Οτιδήποτε άλλο ακούγεται από μέσα ενημέρωσης ή από κυβερνητικά στελέχη είναι διαστρέβλωση της αλήθειας» δήλωσε χαρακτηριστικά.  

Πάντως, ο Θάνος Πλεύρης είχε επισκεφθεί πρόσφατα το Γενικός Νοσοκομείο Χανίων και τα βρήκε… όλα καλά. Η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένας Μπορμπουδάκη είπε ότι υπάρχουν κάποια λίγα προβλήματα που θα τα δει. «Εμπράκτως δεν υπάρχει λύση, μόνο λόγια» σχολίασε ο Γιώργος Πετράκης.

Πηγή: Ρ/Σ “Στο Κόκκινο 105,5”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Πανεπιστημιακοί ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ: Οι φοιτητές υπερασπίζονται το δικαίωμα των Παλαιστινίων για ζωή

Τις συνεχιζόμενες μαζικές σφαγές αμάχων Παλαιστινίων από το κράτος του Ισραήλ στην Λωρίδα της...

Δημήτρης Βερβεσός: Της πλάκας τα περιοριστικά μέτρα για τον Μιχαλολιάκο

Επικριτικά σχολιάζει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης...

Κασσελάκης: Υπόσχομαι ότι η δικαιοσύνη της ατιμωρησίας θα αλλάξει

«Ο εναγκαλισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τα ακροδεξιά στοιχεία,...
Διαφήμιση