Φώφη Γεννηματά – Εκτάκτως στο νοσοκομείο ‘Ευαγγελισμός” – Δε θα είναι υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εισήχθη εκτάκτως το βράδυ της Δευτέρας η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε, μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της Φώφης Γεννηματά οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου. Η Φώφη Γεννηματά δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Η ίδια ανακοίνωσε ότι λόγω της επιδείνωσης της υγείας της δε θα είναι υποψήφια στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητά μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης» δήλωσε.

Ο εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος είναι επίσης υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ δήλωσε: «Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα».

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το Ισραήλ συνεχίζει την επίθεση στο νοσοκομείο αλ Σίφα – 200 νεκροί σε 10 μέρες

Τους 200 έχουν φτάσει πλέον οι νεκροί στο νοσοκομείο αλ-Σίφα στην πόλη της Γάζας, κατά την...

Έκθεση-βόμβα από το Λογιστήριο του Κράτους για «γαλάζιες ακρίδες» στο νοσοκομείο Μεταξά

*Του Κώστα Παναγιώτου - Το Documento αποκαλύπτει έκθεση-κόλαφο του...

Τέμπη: Οι ανακρίβειες Βορίδη και τα ψέματα της ΝΔ για την αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος

Είναι απορίας άξιο πώς γίνεται να θεωρείται “δυνατό χαρτί”...
Διαφήμιση