Φώτης Κουβέλης: Διεκδικούμε τη νίκη ώστε να ηττηθεί η νεοφιλελεύθερη πολιτική του Κ. Μητσοτάκη (ηχητικό)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει διαμορφώσει ένα κοινωνικό πεδίο, το οποίο αυτήν την ώρα, χωρίς υπερβολή, βρίσκεται σε αδιέξοδα με τεράστιο φόβο και μεγάλη την αγωνία για το αύριο. Κατά συνέπεια το δικό μας συνέδριο οργανώνει τις θέσεις του, τις πολιτικές του προτάσεις και καταγράφει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο – αυτό πιστεύω ότι θα είναι το συμπέρασμα το πόρισμα του συνεδρίου μας – τη δική του διεκδίκηση, τη διεκδίκηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για να σηκωθεί η κοινωνία όρθια.» επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Φώτης Κουβέλης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. 

Στον Κώστα Σαββόπουλο και στη Μαρία Θανασούλια εξήγησε σχετικά με τη στόχευσή του συνεδρίου ότι «το τρίτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιείται μέσα σε μια συγκυρία η οποία προσδιορίζεται από την ανατροπή έως την αποσάθρωση των κοινωνικών δικαιωμάτων.  Το συνέδριο μας γίνεται μέσα σε μια περίοδο που η κοινωνική προστασία που είχε κατακτηθεί στο πρόσφατο παρελθόν, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δεν υφίσταται. Η ενέργεια ιδιωτικοποιήθηκε, η παιδεία πηγαίνει στα χέρια των επενδυτών και η υγεία αποτελεί προνόμιο των πλουσιών και το νερό, κατά πως δείχνουν τα πράγματα, αυτό το δημόσιο αγαθό, ότι μπορεί να περάσει στα χέρια ιδιωτών για την εκμετάλλευση του.».

Το δυναμικό γεγονός θα προκύψει στη βάση του εκλογικού αποτελέσματος, εξήγησε ο κ. Κουβέλης και επισήμανε ότι διεκδικούν τη νίκη ώστε να ηττηθεί η νεοφιλελεύθερη πολιτική που πολύ συστηματικά και επίμονα ασκείται από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον κ. Μητσοτάκη. 

Ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός τώρα πια μιλάει για την ανάγκη συνεργασιών και για την εξάντληση της τετραετούς θητείας καθώς έχει συνείδηση πια ότι η Νέα Δημοκρατία τελειώνει την παρουσία της στη διακυβέρνηση της χώρας.

Πηγή: Ρ/Σ “Στο Κόκκινο 105,5”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το Leftdoor.eu συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ

Το documentonews.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε για...

Φτάνει μια 24ωρη απεργία; Αντέχουμε 60 χρόνια μνημόνια;

*Του Δημήτρη Κωστάκου - Πυρετωδώς προετοιμάζονται ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ, Εργατικά...

Ένταση στη Μέση Ανατολή / Το Ισραήλ αποφάσισε: «Το χτύπημά μας κατά του Ιράν θα είναι επώδυνο»

«Επώδυνα» αντίποινα κατά του Ιράν αποφάσισε το μικρό υπουργικό...
Διαφήμιση