ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Με μηδενικό σχεδόν άνεμο αφήσατε να καεί η χώρα – Δεν είχατε κανένα σχέδιο πυρόσβεσης – ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ όσο είναι νωρίς!

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

* Γράφει ο Γιώργος Κουβέλης.

Βλέπουμε από την τηλεόραση και ειδικά από το Open TV, που δέχτηκε και επίθεση από φασίστες, τα αποκαΐδια, κλαίµε την καταστροφή, ανασαίνουµε θάνατο ακόμα και μέσα στο σπίτι μας.

Και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να πιστέψουμε ότι είμαστε καλά χάρη στο δήθεν σχέδιό του.

Στο σύνθημα του Κυριάκου ότι υπέρτατη ανάγκη ήταν η σωτηρία της ζωής µας, κάηκε η Ελλάδα, αλλά εµείς ευτυχώς ζούµε, άρα αυτός ο ”άριστος” πέτυχε.

Ο νέος ”Νέρωνας” Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε με την επικοινωνιακή αθλιότητα από το Μάτι για να φτάσει τώρα σε αυτό που ζούμε εδώ και έξι μέρες. Να θυμήσω ότι τότε, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με τις συμβουλές του καθηγητή κ. Συνολάκη, έλεγε ότι η φωτιά στο Μάτι θα έσβηνε σε 40′ της ώρας µε ανέµους 10 έως 12 µποφόρ. Πόσα λεπτά της ώρας άραγε θα χρειαζόταν να σβήσει η φωτιά στην Βαρυμπόμπη με 2-3 μποφόρ;

Και αυτές τις τελευταίες έξι μέρες δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση των δημοσιογράφων, γιατί ο κ.Νίκος Χαρδαλιάς κάνει μονολόγους από τα κανάλια.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κα. Αριστοτελία Πελώνη εξαφανίστηκε, ενώ κατά τα άλλα ήταν λαλίστατη, ακόμα και ειρωνική σε σχόλια εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έχουμε νοικιάσει πυροσβεστικά μέσα με χρήματα του ελληνικού λαού, αλλά το σχέδιο της κυβέρνησης δεν πετυχαίνει ακόμα και με αυτά.

Από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής η κυβέρνηση του Μητσοτάκη εφαρμόζει το ”δόγμα” που ονομάζει ”εκκενώσεις”. Όμως αυτό δεν ονομάζεται πυρόσβεση αλλά εκφοβισμός των πολιτών οι οποίοι καταλαβαίνουν ότι είναι απροστάτευτοι και αβέβαιοι για το τί θα αντιμετωπίσουν με αυτή την κατάσταση.

Δυστυχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αντιλαμβάνεται την αγωνία του κόσμου, ειδικά μετά από αυτό που είπε ότι: ”Και να καούν τα σπίτια ξαναγίνονται”. Εδώ οι πάντες καταλαβαίνουν πλέον ότι, ή δεν ξέρει τι λέει ή δεν έχουμε όλοι μας πάνω από 30 ακίνητα!

geokouvelis@gmail.com

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Γάζα – Η μεγάλη έξοδος: Οι Παλαιστίνιοι φεύγουν από τη Ράφα για να γλυτώσουν

Πάνω από 110.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την πόλη της Ράφα που βρίσκεται υπό...

Βολές από ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά κατά Μαξίμου για την εξωτερική πολιτική

Η στρατηγική της κυβέρνησης Μητσοτάκη να κάνει εξωτερική πολιτική...
Διαφήμιση