Φολέγανδρος – Ομολόγησε ο 30χρονος τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, που ανασύρθηκε νεκρή την Παρασκευή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο, ομολόγησε ο φίλος ισχυριζόμενος ότι είχε συνεχείς καβγάδες με την κοπέλα.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δράστης, έβγαλε εκτός δρόμου το εν κινήσει αυτοκίνητό τους, το έριξε σε βράχια και ενώ η άτυχη γυναίκα είχε βγει έξω την έσπρωξε με αποτέλεσμα αυτή να χτυπήσει πρώτα σε βράχια και μετά να καταλήξει στη θάλασσα.

Ο 30χρονος βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, καθώς εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή από μία κάτοικο του νησιού, η οποία ειδοποίησε τις αρχές που τον αναζητούσαν μετά τον θάνατο της κοπέλας που παρέπεμπε σε έγκλημα. Μόλις εκείνος είδε τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς, που έσπευσαν στο σημείο άρχισε να πετάει πέτρες, να βρίζει και να μιλάει ακατάληπτα.

Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης έλεγε επίσης χθες πως έφταιγε «η κακιά στιγμή» προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο για τη νέα γυναικοκτονία που σοκάρει την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή όπου έκανε κάμπινγκ το ζευγάρι βρέθηκε ένα σκουλαρίκι της κοπέλας και κηλίδες αίματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αφαιρεθεί βίαια το κολιέ που φορούσε και βρέθηκε σπασμένο.

Η σορός έχει μεταφερθεί στην Αθήνα για την διενέργεια της νεκροτομής, που θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το Ισραήλ συνεχίζει την επίθεση στο νοσοκομείο αλ Σίφα – 200 νεκροί σε 10 μέρες

Τους 200 έχουν φτάσει πλέον οι νεκροί στο νοσοκομείο αλ-Σίφα στην πόλη της Γάζας, κατά την...

Έκθεση-βόμβα από το Λογιστήριο του Κράτους για «γαλάζιες ακρίδες» στο νοσοκομείο Μεταξά

*Του Κώστα Παναγιώτου - Το Documento αποκαλύπτει έκθεση-κόλαφο του...

Τέμπη: Οι ανακρίβειες Βορίδη και τα ψέματα της ΝΔ για την αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος

Είναι απορίας άξιο πώς γίνεται να θεωρείται “δυνατό χαρτί”...
Διαφήμιση