Υπόθεση θανάτου των 3 κοριτσιών στην Πάτρα: Αναμένονται εξελίξεις, η υπόθεση θα τελειώσει (βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διπλή έρευνα, από το Ανθρωποκτονιών και από τους ιατροδικαστές, σχετικά με το θρίλερ στην Πάτρα για τον θάνατο των τριών παιδιών μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις τριών ετών.

Ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος μιλώντας στην ΕΡΤ1 τόνισε ότι «υπάρχει ομάδα στο Ανθρωποκτονιών, η οποία είναι έμπειρη και όπως διαλευκάνθηκε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, έτσι και εδώ – αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια- θα την διαλευκάνουν. Δεν πιέζονται από τα ΜΜΕ, όπως έγινε και στην περίπτωση της απαγωγής Κυπαρίσση. Η Αστυνομία δεν προαναγγέλλει συλλήψεις».

Ο κ. Μαυροειδάκος υποστήριξε ότι «μεθοδικά υπάρχουν δύο έρευνες: μία από των Ανθρωποκτονιών και μία από την άτυπη ομάδα των ιατροδικαστών που θα βγάλουν ένα πόρισμα. Αυτό το πόρισμα θα το πάρουν στα χέρια τους οι έμπειροι αξιωματικοί και θα υπάρχουν εξελίξεις. Όταν καλείται το Ανθρωποκτονιών σε μια υπόθεση, η υπόθεση αυτή τελειώνει».

Ο ίδιος εξήγησε ότι «αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια θα κληθούν όλοι από το περιβάλλον των παιδιών, όπως η μητέρα που ήταν και τις τελευταίες στιγμές δίπλα στα παιδιά και ο πατέρας που είχαν μια σχέση μεταξύ τους που άλλοτε ξεκινούσε και άλλοτε τελείωνε. Εάν κληθούν να καταθέσουν θα υπάρχει μεθοδολογία από τους έμπειρους αξιωματικούς ώστε να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Το δύσκολο σε αυτές τις υποθέσεις είναι το πώς αποδεικνύεται. Το να βγει ένα κατηγορητήριο έωλο στις δικαστικές αίθουσες, δεν το θέλουν οι Αξιωματικοί».

Ο κ. Μαυροειδάκος τόνισε ακόμη ότι «θα υπάρχουν εξελίξεις μετά από μια πάρα πολύ καλή έρευνα της Αστυνομίας ώστε αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια, αυτός που την έχει διαπράξει να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη» ενώ σημείωσε ότι έχουν γίνει λάθη στην υπόθεση.

«Κι αυτό που ακούστηκε για τη μεταφορά των οργάνων του ενός εκ των παιδιών από τον πατέρα στην Πάτρα, αν έχει γίνει είναι απαράδεκτο και νομίζω ότι πρέπει να ζητηθούν ευθύνες για το τι έχει πάει λάθος»  κατέληξε.

«Θα υπάρχουν εξελίξεις. Κάντε λίγη υπομονή και στο τέλος θα φανεί ότι η Aστυνομία έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά δεν είναι ανακοινώσιμα αυτά» είπε τέλος ο κ. Μαυροειδάκος.

Πηγή: enikos.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Θεσσαλονίκη – Fly Over: Τώρα (και) οσμή σκανδάλου για ένα αχρείαστο έργο

*Του Γιάννη Μυλόπουλου - Αυτά που γνωρίζαμε μέχρι πρότινος...

Κασσελάκης: Από Μαξίμου η εντολή στα site που ελέγχει για τα περί «έντονης κριτικής στον Κασσελάκη»

Σκληρή απάντηση στα δημοσιεύματα περί έντονης κριτικής στο πρόσωπό του κατά...

Το ΚΚΕ καταδικάζει την απόφαση της Ε.Ε. για Κόσοβο – Επίθεση σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Την αντίθεσή του εξέφρασε το ΚΚΕ στην απόφαση ένταξης...
Διαφήμιση